Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Známí Petra K. tvrdí: Vraždu pečlivě plánoval!

Autor: iža, rys, geok - 
31. srpna 2013
05:00

Mohl Petr K. (35) otrávit svou manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8) v Egyptě jedem, který tajně vynesl ze svého pracoviště v automobilce Nošovice?

I to je jedna z hlavních vyšetřovacích verzí. Blesk o tom mluvil s jeho kolegou z práce a s přítelkyní zemřelé Moniky. Oba potvrdili, že možné to je. Petr pracuje jako dělník v nošovické automobilce. Vedení jeho absenci zatím nijak neřeší a respektuje, že musí zůstat v Egyptě kvůli vyšetřování.

Dva tábory

Spolupracovníci Petra jsou také rozděleni na dva tábory. Jedni mu věří, že se smrtí Moniky a Klárky nemá nic společného, druzí tvrdí opak. Dokonce jsou přesvědčeni, že jedy vzal rovnou z práce. „Znám velmi dobře poměry ve fabrice. Petr pracoval s jedy. Stačí použít nepatrné množství, které není žádný problém z automobilky odnést. Na to nemůže přijít žádná kontrola. A není možné každému zaměstnanci dělat osobní prohlídky při výstupu,“ prozradil Blesku Pavel (44) z Frýdku-Místku.

O čem se nemluví

Totéž si myslí i Iveta (37), známá Moniky: „Podle mě měl zločin dobře předem promyšlený. Od kamarádů vím, že před spolupracovníky v automobilce začal najednou častěji posílat zamilované esemesky a dokola psát, že se na dovolenou s ní strašně těší. To jsou přece soukromé věci, které se nevynáší na veřejnost,“ popsala Blesku Iveta.

Vedení automobilky nic nekomentuje

Vedení automobilky Hyundai se včera odmítlo vyjádřit ke spekulacím, že právě z této továrny mohl pocházet jed, jímž byly matka s dcerou otráveny. „Nebudeme žádné informace, týkající se tohoto případu, nijak komentovat,“ uvedl mluvčí automobilky Petr Vaněk.

_banderas ( 4. září 2013 01:40 )

V pozici svědka a zároveň v pozici podezřelého.

_banderas ( 4. září 2013 01:34 )

Ale s tou hrdostí máš pravdu.

_banderas ( 4. září 2013 01:33 )

Rozumět řeči a číst je snadnější než mluvit a psát v jiné řeči,proto používají slovenštinu.

_banderas ( 4. září 2013 01:27 )

Stupidní argument

_banderas ( 4. září 2013 01:26 )

Zobrazit celou diskusi