Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tom a Jerry: Přinesla je velká voda, nikomu dosud nechybí

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová - 
15. srpna 2013
14:22

V útulku Psí domov v Řepnici na Litoměřicku skončili dva psí plaváčci, které záchranáři našli při červnových povodních. Pejsci, pravděpodobně kříženci dogy, kteří dostali jména Tom a Jerry, ale nikomu nechybí, nikdo se o ně dosud nepřihlásil.

„Ostatní pejsky, kteří tady skončili kvůli velké vodě, už si dávno jejich majitelé vyzvedli. Tom a Jerry nám tu ale zůstali. Jsou to zřejmě sourozenci, jsou si podobní, byli spolu i nalezeni u Labe v Litoměřicích,“ uvedla spolumajitelka útulku Miluše Maskulanisová.

Majitel se o ně nestaral

Zhruba rok staří Tom a Jerry toho zatím moc neumí. Jejich původní majitel byl možná rád, že je vzala velká voda. Zjevně se jim totiž příliš nevěnoval. Už jen vyfotit je byl téměř nadlidský úkol.

Budou to fajn společníci

Neznají základní povely, neumí chodit na vodíku, nejsou zvyklí ani na byt. „Nový majitel s nimi bude muset mít trpělivost. Když ale vytrvá, získá skvělé společníky. Jsou přátelští, mají milou, veselou povahu,“ dodala Maskulanisová.

e.44 ( 15. srpna 2013 17:25 )

No, bude to fuška tyhle dva výrostky srovnat do latě. Jsou jak živelná pohroma Bude to chtít zkušeného chovatele s dostatkem času a trpělivosti a fyzicky zdatného aby si s nimi poradil, než začnou poslouchat. Pak z nich mohou být úžasní psi.

naidka ( 15. srpna 2013 16:42 )

naidka ( 15. srpna 2013 16:38 )

Hezcí a milí pesani, majitel se jim zřejmě nevěnoval, když nic neumí. Třeba budou mít štěstí u nového páníčka, který si s nimi dá větší práci, třeba na hlídání domu by byli vhodní, když nejsou zvyklí být vevnitř, no bodejť, nejsou to žádní trpaslíci. P.S. Popisek u 1.fotky: Tom má větší náprasenku - ví někdo, co to je?

zirafa ( 15. srpna 2013 15:13 )

mrdounberlusconi: takoví krásní pejsci

zaviracispendlik ( 15. srpna 2013 15:04 )

takové prdýlky

Zobrazit celou diskusi