Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odborníci mají jasno: Slzy Petra K. jsou divadlo!

Podle odborníků jsou slzy Petra K. pouze divadlo!
Podle odborníků jsou slzy Petra K. pouze divadlo!  (Autor: Facebook, archiv Blesku, repro TV Nova)
Autor: red - 
15. srpna 2013
09:16

Zprvu vypadal, jako by se ho to netýkalo, po zveřejnění názorů odborníků v médiích se ale jeho chování změnilo. Teď mají psychologové na slzy Petra K. nad mrtvou matkou a dcerou jasný názor. Je to divadlo!

Otec rodiny Petr K. se pohřbu zúčastnit nemohl, protože ho policie nadále drží v Egyptě. Na hrob své ženě a dceři poslal alespoň věnec s textem »Milované Monice a Klárce. Tatínek«. Průběh pohřbu sledoval na dálku přes tablet.

Sotva hodinu po pohřbu dcerky Klárky a manželky Moniky už Petr K. poskytl rozhovor TV Nova. Znovu zopakoval, že si přehrává, co se mohlo v hotelovém pokoji stát. „Ležely na posteli, myslel jsem, že konečně usnuly. Žádné výkřiky, nic... Nechápu to, jediné vím jistě, egyptští lékaři lžou,“ rozohnil se do kamery.

A co na to odborníci na slzy?

Psychiatr Karel Moravec

„Jeho reakce nejsou od začátku úplně normální. Vypadá to, že začal razit linii o své nevině a tvrdě si za ní stojí, jako by mu pořádně nedocházelo, o co jde, a přitom je jeho projev teatrální a přehrává.“

Psycholožka Džamila Stehlíková

„Zase lituje sám sebe, znovu vyzdvihuje svou nevinu a napadá lékaře a průběh vyšetřování, jako by šlo o krádež v samoobsluze.“

ivecha ( 17. srpna 2013 21:56 )

Jak to tady sleduji, asi plno jasnovidců, kteří ví, že to udělal. Ví to jen on sám a vrah.Takže těm chytrákům, co všechno ví, bych přála ať se dostanou do situace podobné, kdy je všichni odsoudí za něco, co neudělali!!! Je dost odvážné říct o někom, že je vrah. Myslet si může každý cokoli, ale, co když není vrah? Odsoudit někoho a nepřemýšlet o tom, je moc jednoduché..............

dobromilaretigova ( 17. srpna 2013 09:54 )

Můj bývalý manžel by se choval ještě podivněji. Ten by to vykládal do všech podrobností a ani by nebrečel. Je sobec a bezohlednej. Když jsme byli dva roky po svatbě, tak už všude vykládal všechny podrobnosti a intimnosti. Jeho spolupracovníci věděli i kdy mám menstruaci. Když jsem byla nemocná a měla jsem čtyřicítky horečky, tak si ani na mne nevzal ošetřovačku a já se musela dva dny při čtyřicítkách horečkách starat o dvě malé děti v plenách. Když jsem ho prosila, že mi je špatně, aby se mnou jel na pohotovost(měli jsme auto a on jediný měl řidičák ), tak mi řekl, že se musí vyspat do práce, ať si tam zajedu sama. Takže mne tohle nezaráží. Já takových samolibých sobců znám fůru a ani nezabili. Ani by se nesnažili brečet.

eiva ( 17. srpna 2013 07:52 )

Víme prd, nejsou důkazy, takže můžeme akorát tipovat a já typuji že to neudělal. To, že je macho a sobec, z něj vraha nedělá. Navíc nebyl obviněn natož shledán viným a paltí presumce neviny. Takže prr lynchovací bando!

kurtaverox ( 17. srpna 2013 00:38 )

Neudelal to,proc ho odsuzujete,nikdo nevi jak to bylo.Bulvar pise porad same sracky.!!!Jak to vy vsichni vite ze je vrah,to jak reaguje,nebo jak se tvari? Nebo jak vypada?Nechte toho.Nikdo ani jeden z vas to nevi ale vsichni pisou vrah!!!!Nikdo jste mu nedal sanci a hned je vrah. Dobrou noc!!

rolpa ( 16. srpna 2013 22:28 )

Udělal to.

Zobrazit celou diskusi