Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamarádky Moniky (†36) tvrdí: Vraždil Petr! Rozvod nepřipustil i za cenu smrti

15. srpna 2013
12:32

Příbuzní ze strany Moniky jsou stále více přesvědčeni, že za její a Klárčinou smrtí stojí Petr. Shodují se na tom, že chorobně žárlil a že Monika to s rozvodem zřejmě myslela vážně.

„Brali si hypotéku a plánovali postavit dům. Monika jen kvetla a byla jako dvacetiletá modelka. Až chorobně na ni žárlil, nesměl se na ni žádný chlap podívat. Už s ním nechtěla žít a k moři ji doslova přemluvil. Jela tam jenom kvůli Klárce a on rozchod nedokázal vydýchat,“ prozradila Blesku jedna z nejbližších příbuzných.

Její slova potvrdila i Linda, která zůstala před branami hřbitova: „Měla to být poslední společná dovolená. Chudák Monika netušila, že si tím zpečetí vlastní smrt. On rozchod prostě nepřipustil i za cenu smrti.“

Petr chce pryč z Egypta

Petr žádá úřady, aby mu vzhledem k vyhrocené situaci v zemi povolily vycestovat. ČTK to dnes řekla mluvčí českého ministerstva zahraničí Johana Grohová. Egypťané Petr v zemi však dál drží, aby byl k dispozici při vyšetřování. Politická situace v Egyptě se vyhrotila ve středu, kdy zemřelo při násilnostech vyvolaných vládním zásahem proti příznivcům svrženého prezidenta Muhammada Mursího na 500 lidí.

"Naše konzulka je s českým občanem stále v kontaktu. Muž vzhledem k událostem posledních dní v Egyptě žádá o to, aby mu bylo umožněno vycestovat. My tuto informaci předáme egyptským úřadům," uvedla mluvčí Černínského paláce. Český turista se chce již od počátku vrátit do České republiky, nyní ale svou žádost poprvé spojil právě s vyhrocením násilí v Egyptě.

Video  Pohřeb v Karviné provázela nevídaná bezpečnostní opatření  -  Petr Soukup, krajská redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

kamal ( 18. srpna 2013 07:51 )

vůbec mi nepřipadá, že by paní byla krásná. Je to ten typ uměle vyšlechtěné "barbíny", která je pro život k ničemu. Večer s ní usínáte a ráno se probouzíte vedle její matky......Tak už prosím vás nepište, jaká to byla kráska. A frajer Petr se drží .......

opportunity ( 17. srpna 2013 20:19 )

slobodnycech ( 17. srpna 2013 20:09 )

nestačil bych ti já

opportunity ( 17. srpna 2013 19:56 )

Tu dvacetiletou modelku vidíte kde?

kokokokokta ( 16. srpna 2013 11:15 )

Kámoška si chtěla vždycky s Petou vrznout, tak se nestyděla naházet na ni špínu. A schválně,kdo mu to věří ten šklěb, který propaguje jako pláč. Moc dobře ví, žeje to takovej hajzl, že nevymáčkne ani slzu, tak si musí vždycky něčím zakrýt obličej. Ať chcípne, žebrák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání