Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ratha nechala manželka na holičkách: Místo k soudu šla na golf!

Autor: Vera Renovica - 
8. srpna 2013
05:00

Pořídil si rovnou dvě partnerky. Kromě manželky Evy (48) má totiž rodinu i s milenkou Renatou Horkou (45). Jenže ve čtvrtekto bylo poslanci Davidu Rathovi (47), kterému za korupci hrozí 12 let, málo platné. Na hlavní líčení soudu ho nepřišla podpořit ani jedna!

Jaký byl důvod? „Mám dovolenou a s právníky jsem se dohodla na jiném postupu. Až mi řeknou, že to je vhodné, dostavím se v průběhu následujících týdnů,“ řekla Blesku Eva Rathová. Její slova potvrdil i Rathův advokát Adam Černý. „Spousta lidí, horko, frmol. Řekl jsem jí, že to tady dnes bude chaos, tak ať se tady netrápí,“ uvedl pro Blesk.

Golfový výlet

Místo toho, aby se tísnila v soudní síni a poslouchala dlouhé proslovy – o zhruba tříhodinový se postaral její manžel – se tak Rathová v Hostivici, kde žije, věnovala dětem. Nejen synovi Danielovi (11), ale také Filipovi (12), kterého má Rath s druhou partnerkou Renatou. Ve středu ráno je naložila do auta a podle golfové výbavy a kufrů je zřejmě vezla na specializovaný pobyt.

A co milenka?

Kde byla v tu dobu Horká, není jasné, ač bydlí taktéž v Hostivici jen kilometr od rodinného domku Rathových. Nadále však platí uspořádání, které je pro většinu žen nepochopitelné. Horká a Rathová o sobě vědí a pomáhají si navzájem s ratolestmi. Dokonce životního partnera střídavě navštěvují v ruzyňské věznici, kde je více než rok. „Každá vidíme manžela jednou za čtrnáct dní. Je to hlavně proto, aby měl kontakt s oběma dětmi,“ svěřila se Rathová před časem Blesku.

weirdov ( 9. srpna 2013 07:24 )

mam v tom chaos , ta co s nim sedi u soudu je milenka c. 2 ?

oliiiii3 ( 8. srpna 2013 13:36 )

Milenka ta si hned nasla noveho milence , to se dalo cekat, a manzelka ta taky nebude cekat 14 let nez ji manzilka pustej. Ale ani jedna ani druha chude nejsou.

xxyy ( 8. srpna 2013 12:35 )

Nechali kauzu Rath vyčpět....chytrý tah. Moc lidí to už nebere....v tomhle horku a vůbec. Mě už je to vlastně taky skoro jedno. Jenom bych byl rád, kdyby aspoň nějaký flastr vyfasoval. Flastr delší než vazbu, aby si ještě basu užil...Znám ho trochu a znám obyčejné lidi, kterým bezohledně kvůli vlastnímu prospěchu těžce ublížil a vím, že je mu to jedno, že se cítí nadčlověkem a ostatní jsou pro něho nic, prostředek k zbohatnutí a pak zahodit, zašlapat a ještě se jim vysmát...osobně...politici jsou sice většinou pěkný svi*ně ale v Rathovi je ještě něco mnohem horšího...být jiná doba, jiné příležitosti...i Hitler by proti němu byl nic.

anezat ( 8. srpna 2013 10:59 )

Já před MUDr. Rathovou smekám, je moudrá a nade vše se dokáže povznést. David ji měl poslechnout a do politiky nelézt. Nechtěla tím stresovat potomka, všechno by bylo ještě horší.

hofihofi ( 8. srpna 2013 10:53 )

A PROTOZE BLESK KECA, OBROVSKY NADPIS - VIME KDE SE VEZMOU, A DAL NIC, ZADNE MISTO NEUVEDLI, JEN -V KOSTELE, A ABYSME JIM TU LEZ NEOSLADILI MNAU

Zobrazit celou diskusi