Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Televize představila horkou novinku: Šteindler se převléká za ženu!

Autor: zej, kot, lmk - 
1. srpna 2013
18:22

Televizní stanice Nova nenechala nic náhodě, a proto přišla s hodně nabitou podzimní nabídkou. Zřejmě nejzajímavějším počinem bude ale hlavní role Milana Šteindlera (56), který se v novém seriálu PanMáma bude objevovat v ženském kostýmu.

Od nového sitcomu PanMáma si Nova hodně slibuje. Vsadila na Milana Štaindlera a obsadila ho do ženské role bláznivé šedesátnice Jarmily Beranové. Tak, jak je neznáme, uvidíme i Vandu Hybnerovou (44), Martina Sobotku (42), Valerii Zawadskou (54), Ladislava Županiče (69), nebo Davida Matáska (50).

Ordinace se dočká posil

Ordinace v růžové zahradě i na podzim chystá mnoho nečekaných zvratů. A to nejen u Mázlových a Kalinových, ale i u Zdeny a Davida Suchých. Těšit se můžeme i na dramatické životní příběhy nových hrdinů. Ordinaci posílí Maroš Kramár (54), Andrea Černá (36) i Martina Hudečková (49).

Doktoři z počátků nečekaně i na podzim

Počátky si o prázdninách získaly takovou oblibu, že už nyní se chystá další pokračování. Současné hrdiny čekají krásné i krušné chvíle a jejich osudy zamíchají nové postavy. Mezi nimi se objeví například Vlasta Peterková (66) a Zdeněk Žák (61).

Gympl s (r)učením omezeným se rozroste

Ve třetí řadě seriálu posílí pedagogický sbor Královky nový učitel cizích jazyků Vojta Nesnídal (Tomáš Měcháček), který vstoupí do života Adama (Ondřeje Brzobohatého - 30) a Denisy (Kristýny Leichtové - 27). Komické duo Kulich a Marcel doplní nová školní uklízečka Bohunka Štambachová (Pavla Tomicová).

Novinky v Ulici

Do Ulice se vracejí staří známí hrdinové, jejichž seriálové osudy procházejí dalším vývojem a nabírají zcela nový směr. O rozruch se postará návrat Světlany Nyklové (Tereza Bebarová - 38) i příchod Vilmy Cibulkové (50) jako Ivany Drápalové, která nečekaně vstoupí do života seriálové dceři Michaele Badinkové (34) alias Lenky.

Další Výměna manželek

Nejdrsnější sonda do českých manželství se vrací! A s ní i další nepředvídatelné situace, které vzniknou jedině, když vyměníte ženy z dvou diametrálně odlišných domácností. Vydrží žena v domácnosti s panovačným despotou? Jak zvládne temperamentní Jana laxního Standu v chaotické domácnosti?

lipno ( 2. srpna 2013 00:53 )

Jak múže být novinka to, co každá televize zkusila alespoň dvakrát

krtekub ( 1. srpna 2013 23:36 )

To budce zase kravina. Škoda peněz.

lejla82 ( 1. srpna 2013 22:23 )

To me napadlo jako prvni mrs.brown boys a naopak myslim si ze nova toho prevezme dost protoze nic jineho neumi..

nitram55 ( 1. srpna 2013 22:15 )

Silne mi obrazky Steindlera, pripominaji serial BBC Mrs.Browns Boys. Na dokonalej serial TV BBC to mi urcite nebude. Jsem zvedavej.

cipisek134 ( 1. srpna 2013 22:10 )

Tam hraje toho profesora fyziky a přivydělává si i jako taxikář s Favoritem. Tady ho máš: http://***youtube.com/watch?v=ZMVyWU-dccA

Zobrazit celou diskusi