Na exotickou krásku Moniku měla Prima spadeno už v době, kdy hledala partnerku ke Karlu Voříškovi (49). Zkusili si spolu »zprávy do zdi«, tedy zkušební vysílání, aby nakonec vedle moderátorského matadora usedla Klára Doležalová (39). A pilířem hlavní zpravodajské relace budou i nadále.

Konečně to vyšlo

Životní šance Moniky Leové přicházejí až s odpoledními zprávami, které Prima chystá po vzoru konkurenční Novy. Novinky z domova a ze světa bude uvádět ve dvojici s Tomášem Drahoňovským (28), který dosud moderoval zprávy s Terezií Kašparovskou (35). Tu dál uvidíme ve večerních relacích, jen po jejím boku bude nově usedat Tomáš Hauptvogel (39)! Třetí stálá dvojice Sandra Parmová (27) – Roman Fojta (34) se rovněž stěhuje do odpoledne.

Video
Video se připravuje ...

Misska s vietnamskými kořeny: Včera v sexy prádélku, dnes ve zprávách!  Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Reakce Novy

A co na zjištění Blesku řekli na Primě? „Nebudeme až do tiskové konference žádné jméno komentovat,“ řekl překvapeně mluvčí televize David Vaníček. Zajímalo nás také, co rozjezdu odpoledních zpráv říkají na Nově, kde už je vysílají několik let. „Skupina Nova počínání konkurence nikdy nekomentuje,“ napsal mluvčí televize Josef Koukolíček.

Komerční sdělení

Omládněte díky ultrazvuku. Vyzkoušejte terapii, která funguje!

 

Fotogalerie
9 fotografií