Je to již dlouhých jedenáct let, co Voříšek a Lenertová tvořili pár - na obrazovce při moderování večerních zpráv, ale i na řadě společenských akcích.

V televizi se spolu objevovali v letech 1999 až 2002. "Uměl bych si představit, že budu pracovat s Nicol," sdělil nyní Aha! pohotově Voříšek na castingu Primy, kde mu vybírají novou televizní partnerku. A bylo na něm vidět, že by staré vazby oprášil rád.

Jenže výběr není tak snadný. Do oka již Voříškovi padla třeba i zkušená moderátorka FTV Prima Terezie Kašparovská, která zprávy uvádí spolu s Tomášem Drahoňovským.

Pro Voříška to tedy vypadá na zapeklitý oříšek. "Výběr bude opravdu těžký, všechny dámy jsou skvělé," říká moderátor, který byl od konkurenční televize "odejit" po aféře s údajnou spoluprací s StB.

Velký comeback je však na obzoru. A mezi dalšími adeptkami na Voříškovu hezčí televizní polovičku jsou pak třeba sympatická Klára Doležalová (39), Monika Valentová (41), či Sandra Parmová (25). A poněkud překvapivě se na konkurzu objevila dokonce i mladá neokoukaná tvář - Miss Earth Monika Leová (21).

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek hledá novou partnerku Petr Soukup, Hana Höschlová

Fotogalerie
6 fotografií