Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ištván se nevzdává a chce trojici rebelů: Trafiky domlouvali i mimo Sněmovnu!

Autor: mok - 
20. července 2013
12:44

Olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan se rozhodně nehodlá vzdát, a tak hledá možnosti, jak stíhat trojici rebelů. Tentokrát přišel s tím, že exposlanci domlouvali trafiky i mimo Sněmovnu.

Trojice rebelů Ivan Fuksa, Marek Šnajdr a Petr Tluchoř to bude mít ještě velmi těžké, olomoucký vrchní zástupce Ivo Ištván se asi nehodlá smířit s tím, že by nebyli stíhaní. Podle něj domlouvali trafiky i mimo poslaneckou Sněmovnu a to by mohlo proces znovu otevřít.

"Budeme zkoumat, jestli rozhodnutí Nejvyššího soudu máme chápat tak, že jsou vyňati i pro jednání, kterého se dopustili mimo Sněmovnu. Protože pokud by tomu tak bylo, pak by jejich další stíhání nebylo možné, ale současně by takovýto výklad soudu vybočoval ze stávající judikatury, která byla prezentována v kauze Bárta - Škárka. Tam se uvádí, že vynětí se vztahuje jen na jednání na půdě Sněmovny," řek Ištván sereveru idnes.cz.

To si ale nechce nechat líbit advokát Marka Šnajdra Lukáš Trojan. Ten se serveru svěřil s tím, že na takové posuzovaní nemají oprávnění.

praha48 ( 21. července 2013 16:08 )

Nechapu proc jste nechal zavrit trojici s Nagyovou a nyni jsou vsichni na svobode Nejsou zadne zakony ¨dalsi ostuda v zahranici kdo konecne vezme zakony do rukou a zavre vsechny zlodeje i s Necasem!!!Pane Istvane Vase prace nestoji zanic a je to jen Rusnoka nepodporujte a Fischer at se vrati odkud prisel!!!!Zeman to nema navzdy a myslim ze si zu udelal dost ostudy v zahranici a kdo ho bude zvat na navstevy ????Jeho super manzelka a dcera??? at se schovavaji radeji do podzemi!!!tam bude Vase bezpeci-vase kamaradka Nagyova!!! byt Nagyovou tak se radeji neukazuji na ulici!!!

itartas ( 21. července 2013 13:41 )

nmlk: nikam nepotáhnu, to by se ti tak hodilo. S kým jsi hodnotil úroveň mých příspěvků? Nejspíš s komunisty ve vsi...

itartas ( 21. července 2013 13:37 )

tomik007:...až na mně!Ty bys možná rád, aby všichni, ale bohužel máš smůlu, tak nepaušalizuj!

jity ( 21. července 2013 10:45 )

Jinak ta amnestie vlastně byla kvůli Zemanovi, no to jste mi to teda vysvětlil. To je škoda mohli jsme mít úplně jiného prezidenta, třeba mladšího.

jity ( 21. července 2013 10:35 )

Je to tvůj názor, ale mne jsi nepřesvědčil, vím jak se chovaljí flanďáci povýšeně třeba u nás a jak se o svůj majetek, který jim nikdy nebyl odebrán starali.

Zobrazit celou diskusi