Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslanec Stanislav Huml: Prodám mandát za 20 mega!

Prodám mandát, vtipkuje Huml na facebooku
 (Autor: Facebook)
Autor: sch - 
18. července 2013
21:28

Vlna kritiky na adresu Nejvyššího soudu, potažmo státního zástupce Ivo Ištvana, se snesla jako slepice na flus poté, co rozhodl o propuštění trojice poslanců podezřelých z korupce. A kromě rozzlobeného Nečase, který překroutil kauzu Nagyové na „Ištvangate“, se zde najdou i vtipálci, kteří si z případu dělají legraci. Třeba takový poslanec Stanislav Huml.

„Prodám mandát poslance, za min. 20 mega a 5 kg zlata. Zn. rychle, než si to Nejvyšší soud rozmyslí,“ píše poslanec Stanislav Huml na svém facebookovém profilu. Reaguje tak na podivné rozhodnutí Nejvyššího soudu.

Ten totiž nechal propustit trojici poslanců ODS Tluchoře, Šnajdra a Fuksu. Viněni byli z korupce kvůli údajnému úplatku od Nagyové a výměně poslaneckého mandátu za trafiky. Měsíc si pobyli ve vazbě, nyní však byli propuštěni na svobodu a soud zastavil jejich proces!

Ištvan pod tlakem

Pod enormní tlak se dostal vrchní státní zástupce Ivo Ištvan - o vazbě pro exposlance prý rozhodl chybně. Pustil se do něj i expremiér Petr Nečas, kterého stála celá kauza politickou kariéru. A Ištvan reagoval tak, že nakonec stáhl žádost o vydání samotného Nečase k trestnímu stíhání! Expremiérovi však obratem vzkázal, že sám rezignovat nehodlá.

Prodám mandát, vtipkuje Huml na facebooku Prodám mandát, vtipkuje Huml na facebooku | Facebook

spravedlnost.cz ( 20. července 2013 13:31 )

Ten, kdo kritizuje Nejvyšší soud, ať si přečte toto: http://***novinky.cz/domaci/308040-statnimu-zastupitelstvi-nikdo-nebrani-dal-setrit-rekl-mlu vci-nejvyssiho-soudu.html Mluvčí NS řekl: "Jen chci zdůraznit, že naše rozhodnutí rozhodně neposvěcuje beztrestnost jednání poslanců, spočívající např. v krádežích, vydírání nebo třeba násilném jednání, pokud by k tomu došlo v Poslanecké sněmovně, jak se o tom v některých médiích spekulovalo. To striktně odmítáme." "Podle ústavy se vztahuje na jednání, které proběhlo v rámci orgánů Poslanecké sněmovny. Ty jsou jasně vymezené, je to například schůze Sněmovny nebo zasedání poslaneckého klubu nebo výboru."

spravedlnost.cz ( 19. července 2013 22:20 )

itartas: Přesně tak. Na všech fórech a diskuzích nadává 98% stejných lidí na ODS a bývalou koalici. Jsou to levičáci a Zemanovci. Vám vzkazuji toto: Dluh skoro 2 bil. Kč (na každého občana nyní cca. 170.tis. Kč) nadělali hlavně levicové vlády za Zemana a spol. Stejně to jednou (postupně) všichni zaplatíme + úroky a je jedno jaká vláda a parlament tu bude. Podívejte se na Řecko a podobné státy. Nyní to splácíme pomalu (únosně) pak to půjde rychle a brutálně. Také se mě nelíbí stále vyšší daně a poplatky, ale dluhy se musí splatit, jinak přijde státní bankrot. Pokud budete volit levici, dluh opět rychle poroste. Volte alespoň středové strany, prosím....

rudyptak48 ( 19. července 2013 17:18 )

Konečně ses vymáčkla. Zapomnělas říct, že tito lidé jsou většinou členové ODS, třeba takový právník Benda z plzeňské. Ten tu politickou stoličku zdědil po otci, a vydrží tam do důchodu. Takové vy máte členy.

itartas ( 19. července 2013 13:05 )

agente007 : nevím o jakém TČ mluvíš, běž se vyblít, přeber si to a pak se sem vrať a napiš, které miliony slušných lidí máš na mysli?

itartas ( 19. července 2013 13:01 )

rudyfogl: je nás zde málo co máme všech pět pohromadě, proto to tady taky tak vypadá nejenom na diskuzi, ale i ve státě, stačí se rozhlédnou! Všichni jsou chytří, nikdo se nechce učit, studovat, lenost třepe kurníkem, ale všichni by chtěli kapitalisticky žít a socialisticky nic pro to neudělat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa