Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebevražda dívky, ze které mrazí: Ivona (†22) odešla zemřít na hřbitov!

Autor: Jitka Pecharová - 
10. června 2013
05:00

Obyvatele Lázní Bohdaneč na Pardubicku až mrazí z osudu Ivony N. (†22). Ženu našli mrtvou v lesoparku u hřbitova na okraji města. K místu posledního odpočinku si lehla a zemřela sama dobrovolně. Bez chuti kráčet dál životem tu navždy usnula zřejmě na předávkování léky. Byla zklamaná životem nebo láskou?

Uprostřed minulého týdne Ivona své blízké nechala v domnění, že jde ven na procházku. Z ní se ale nevrátila. Po více než jednom dni ji našli v lesním porostu u hřbitova, pár desítek metrů od sídliště, kde bydlela s rodinou. „Lékař na místě konstatoval smrt bez cizího zavinění,“ uvedl mluvčí krajské pardubické policie Jozef Bocán.

Motiv a příčinu smrti však nesdělil. „Zemřela chudinka tiše. Jakoby si šla do přírody jen odpočinout a usnula,“ rozplakala se poblíž místa tragického skonu obyvatelka Lázní Bohdaneč. U sebe měla nešťastnice knížku. Možná v posledních hodinách svého života na ní sepsala nalezený dopis na rozloučenou.

Ještě minulý měsíc to přitom vypadalo, že Ivona myslí na budoucnost. Sháněla práci prodavačky či pokladní, kterou nakonec i dostala. V inzerátu potencionální zaměstnavatele dokonce ujišťovala, že dobře zvládá stresové situace. Někteří lidé z jejího okolí ale podle všeho věděli, že má trápení. Možná souviselo s láskou.

„Před časem jsem potkal ztraceného anděla, co měl polámaná křídla. Po čase hojení si mylně myslel, že je správná chvíle odletět do nebe a já ho nezastavil,“ jakoby si teď na facebooku vyčítal Jan P., se kterým Ivona prožila vztah. „Ivi, moc tě miluju,“ napsal muž na závěr své vzpomínky.

frantiskacejkova ( 13. června 2013 23:18 )

Ahoj, máte se? Teď se šíří po netu a mezi lidma zajímavá možnost přivýdělku, ideální na léto, když je večer hodinka času Vydělávám si takto už od půlky května a fakt mě to nadchlo!! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček! Přečtěte si to taky na Peterblog.wz.sk

verasum ( 13. června 2013 15:25 )

Smrt této dívky,která měla celý život před sebou je opravdu hrozný a co je také hrozný je, jakou diskusi uvedenou níže tento článek vyvolal mezi vary a janinou 7777. Je opravdu hrúza co z Vás padá za klenoty. Jsem ráda, že jsem stará a že jsem si užila pěkné mládí bez takových čuňat jakým je vary. Za mých mladých let a také jsem nebyla žádný svatoušek se takto vyjadřoval ten nejhorší póvl.

kuna ( 10. června 2013 20:40 )

blekyn2012 ( 10. června 2013 15:19 )

Chudák holka, asi si to hodila, když jí v tom supermarketu řekli, kolik si tam za měsíc dřiny vydělá. Že nemá šanci z tý almužny přežít . Kapitalismus je hnusnej! A ten její „přítel“ je pěknej k.r.e.t.é.n, když nějaký vzkazy a pozdní vyznání lásky blije na debilní sociální síť cizím anonymním magorům. Měl to říkat tý holce osobně, když ještě žila… Internet a sociální sítě jsou zlo, lidi zapomínají žít v realitě – pak to takhle dopadá . Uměj psát slinty do éteru, ale neumějí se mezi sebou bavit o svých trápeních, problémech a starostech, natož je společně řešit. Je to fakt smutná doba .

hlinsko ( 10. června 2013 13:15 )

Kdyby tady komunisti nevybudovali a nerozvíjeli firmy, tak by ta Klausova klika neměla co privatizovat.

Zobrazit celou diskusi