Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík (18) pobíhal po D1, srazil ho kamion: Chtěl spáchat sebevraždu?

Vedle omezení v souvislosti s rekonstrukcí D1 komplikuje provoz po dálnici i vážná dopravní nehoda
Vedle omezení v souvislosti s rekonstrukcí D1 komplikuje provoz po dálnici i vážná dopravní nehoda  (Autor: Foto Aha! - Petr Novotný)
Autor: simao, ČTK - 
10. června 2013
09:02

Na dálnici D1 došlo dnes u Brna k velkým dopravním komplikacím. A to vlivem nehody, jejíž příčiny se stále prošetřují. Kamion zde totiž srazil teprve osmnáctiletého mladíka, který podle prvních informací přebíhal dálnici.  Spekuluje se však i o tom, zda pod rozjetý kolos neskočil úmyslně!

Policisté dnes ráno uzavřeli dálnici D1 ve směru do Ostravy mezi 190. a 194. kilometrem u Brna kvůli nehodě. V jejím místě se tvoří obrovské kolony.

Podle informací policie se osmnáctiletý mladík pohyboval po dálnici a srazil ho kamion. Záchranka ho převezla do nemocnice, utrpěl zranění, ale vědomí údajně neztratil.

Policie nyní pracuje při vyšetřování nehody i s verzí, zda mladík nechtěl spáchat sebevraždu. je možné, že skočil pod kamion úmyslně, potvrdil krajský policejní mluvčí Pavel Šváb.

Řidiči musejí uzavřený úsek, který se zároveň opravuje, objíždět přes Brno po ulici Jihlavské a Vídeňské. Předpoklad uzavírky je tři až pět hodin, řekla ČTK mluvčí brněnských policistů Andrea Straková.

 

dfghjk ( 10. června 2013 10:30 )

Tento příspěvek patří k vedlejšímu článku, ale protože tam není diskuse píšu to sem. To je hezké že Blesk bojuje proti šmejdům, nevím proč se bojí otevřít k tomuto tematu diskusi. Ale stejně hezké by bylo, kdyby bojoval i proti mediálním hyenám, určitě by se v diskusi dočkal silného souhlasného mručení diskutérů.

Zobrazit celou diskusi