Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Pilná mamka (41): Porodila třikrát dvojčata!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
3. června 2013
19:34

Celý život si přála mít holčičku a její přání se jí dvojnásobně vyplnilo. Na dcerku si ale musela počkat. Britka Karen Rogers (41) porodila před čtrnácti lety dvojčata – chlapečky. O dva roky později se situace opakovala. Až nyní se dočkala, narodila se jí opět dvojčátka, tentokrát však holčičky.

Karen vždy chtěla dcerku a její touha rostla zároveň s její rodinou. Do té však přibývali jen samí chlapi. A to rovnou po dvou. Lewis a Kyle (14) a Finn a Jude (12) jsou dva páry šťastných brášků. Svým rodičům nyní pomohou s malými sestřičkami.

Po dvojčátkách dvojčátka a zase dvojčátka

Karen už postupně přestala doufat, že by někdy s manželem Colinem počala holčičku. Když ale naposledy otěhotněla, svitla jí naděje. Byla na ultrazvuku, kde jí lékaři potvrdili, že to budou opět dvojčátka.  Napsala manželovi okamžitě esemesku.

Konečně holčičky

Colin si myslel, že je to legrace, a odpověděl: „To vůbec není vtipné...“ Chvíli mu trvalo, než pochopil, že Karen opravdu nežertuje. Nyní se pár raduje z novorozených holčiček Rowan a Isly.

honza1965 ( 4. června 2013 12:42 )

Tohle ví i malý dítě, ty přechytralá Psal jsem "jí povedly" protože ona si je přála a navíc i ženská imunita v tom hraje roli. Imunitní systém některých žen může považovat mužské spermie X nebo Y (případně oboje, což je jeden z důvodů nemožnosti přirozeného početí) za vetřelce které je třeba zničit.

honza1965 ( 3. června 2013 21:07 )

měla kliku, že se jí ty holky nakonec povedly Znal jsem jednu, co taky chtěla holčičku a skončila se šesti klukama. Nejdřiv se jí narodil jeden, pak dvojčata, pak zase jeden a po dalších dvojčatech to pani inženýrka vzdala Kdyby pokračovala, asi by měla jedenáctku i náhradníkem

franckajagrova ( 3. června 2013 20:42 )

Nevypadá na 41,ale 61,jinak dvojčata nejsou v dnešní době vůbec nic zvláštního díky umělému oplodnění..ani to,pokud se rodí přirozeně a opakovaně -viz Forman,který měl dvakrát dvojčata..

Zobrazit celou diskusi