Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Supermáma z USA: I v zahraničí mají svá paterčata!

Autor: ČTK - 
30. května 2013
21:59

Pár dní před očekávaným rekordním porodem pěti dětí v Česku se stejný »kousek« povedl ženě v americkém Salt Lake City. Guillermina Garciová porodila paterčata, která se podle lékařů těší dobrému zdraví a jejich stav nevzbuzuje žádné obavy.

Porod proběhl ve 32. týdnu těhotenství, tedy asi o sedm týdnů dříve, než je obvyklé. Podle mluvčí univerzitní nemocnice v Salt Lake City váží každé z dětí kolem 1,3 kilogramu.

Chlapci dostali jména Fernando a Jordan, holčičky Esmeralda, Fatima a Marissa. Děti přišly na svět císařským řezem po dvou minutách. Přímo na sále se o ně a pětinásobnou maminku staral tým pěti lidí. Ve Spojených státech se podle agentury AP ročně narodí do deseti paterčat.

miros.dh ( 6. června 2013 18:03 )

No podla tvojho prispevku asi nepoznas vela mexicanov a ani si nikdy v Mexiku nebol. Je tu viac vzdelanych ludi ako na Slovensku alebo v Cechach. Za to, ze do USA chodia aj chudobni ludia, co pracuju pod minimalnu mzdu, tak do vyspelejsich europskych krajin chodia aj nasi, co robia tiez pod alebo za minimalnu mzdu.. Tak sa prosim ta trosku zamysli nad svojim prispevkom.

reggina ( 31. května 2013 11:29 )

Jsem zvedava kdy to bloknou

zkr.dave ( 31. května 2013 10:44 )

tss se nemůžu přihlásit pod starým nickem, to tady nemůžu říkat pravdu? No jo zase nás ty cikorky diskriminují!!! oni můžou říkat, že jsme gádžové

reggina ( 31. května 2013 09:48 )

No a co? Ceska superplodna (kdyz tak) uz ma doma Antonia, urcite taky pribude Esmeralda, Adelaida, Esperanza, mozma nejaky Raul nebo Eduardo.

zkr.dave ( 31. května 2013 09:19 )

Dnes naše česká supermáma nic nedostala???? Jak si jí to mohl udělat Plesku? Tak to budou muset splašit peníze jinde

Zobrazit celou diskusi