Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílená matka porodila v lese na Olomoucku dvojčata: Našli je mrtvá!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Pavel Ryšlink - 
28. května 2013
15:07

Tělíčka dvou novorozených miminek objevili v pondělí náhodní kolemjdoucí uprostřed lesa u Paseky na Olomoucku. Podle dostupných informací je tam porodila a odhodila mladá žena ze Šternberka.

 

„Příčina smrti není dosud jasná, byla nařízena soudní pitva. Krajští kriminalisté se nyní případem velmi intenzivně zabývají a pátrají po jeho příčinách a okolnostech. V souvislosti s případem prověřují všechny možné varianty,“ uvedla k hrůznému nálezu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Podepsala revers a šla rodit do lesa

Podle důvěryhodného zdroje je matka novorozeňat hospitalizována a střežena policisty na gynekologicko-porodnické klinice olomoucké fakultní nemocnice. „Žena zhruba před měsícem navštívila porodnici ve Šternberku. Tam si ji kvůli vysokému stupni těhotenství chtěli nechat, ale ona podepsala revers a z nemocnice odešla,“ prozradil zdroj a dodal: „Když začal porod, odešla do lesa, kde porodila zdravá dvojčata, která tam nechala.“ Zda žena děti zavraždila nebo je pouze nechala v lese svému osudu, neví ani zdroj Blesku.

Druhý případ během čtrnácti dnů

V olomouckém kraji je to během krátké doby už druhý případ vraždy novorozence. V sobotu 18. května porodila pětadvacetiletá žena v Novém Malíně na Šumpersku zdravé dítě, které následně usmrtila a v igelitové tašce vyhodila oknem do potoka za domem. Žena byla obviněna z vraždy a soud na ni uvalil vazbu.

peterwilliams ( 28. května 2013 20:14 )

jasne cikanky svoje decka prodavaji za eura germanum..marie

peterwilliams ( 28. května 2013 20:13 )

to je bestie

japos22 ( 28. května 2013 18:24 )

Mohla dítě přenechat k adopci, doufám že ji vyšetřili na psychiatrii... magorů je totiž spousta, jen někteří jsou evidovaní

ejvm1712 ( 28. května 2013 16:47 )

Jak to,že m ěto nepřekvapuje? Obrázek dnešní společnosti. Užít si,rychle se zbavit nepříjemného,zahodit,jít dál.

kdoasi ( 28. května 2013 16:23 )

Jj,máš pravdu...u naší "supermámy" je už taky diskuze bloknutá Pravda se holt psát nesmí

Zobrazit celou diskusi