Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masakr v Brně: U domu hrůzy hoří svíčky, zahrála i kapela zavražděných

Autor: Ondřej Požár - 
26. května 2013
20:17

VIDEO: Z domu hrůzy, v němž Američan Kevin Dahlgren podle policie vyvraždil čtyřčlennou rodinu, se stalo pietní místo. Před vstupem hoří svíčky a leží květiny a hraje tam muzika kapely, v níž působili zabití otec s oběma syny.

Světové hity v podání Ukulele Orchestra jako Brno, kde hráli Martin H. s potomky Davidem a Filipem, se v neděli před polednem hlasitě linuly z přehrávače, napájeného elektrickým kabelem ze sousedního domu.

„V tom domě, kde čtyřnásobná vražda stala a kde je teď vypnutá elektrika, byli v těchto dnech nějací lidé, asi příbuzní.

A dohodli se se sousedy, že jako pieta tu bude hrát muzika skupiny, v níž pan Martin hrál se svými syny,“ vysvětlili pro Blesk.cz další lidé ze sousedství.

Video Z domu hrůzy hraí hity v podání Ukulele Orchestra jako Brno - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Dům rodiny H. policie zapečetila. Zůstává otázkou, kdo ho zdědí. Podle výpisu z katastru nemovitostí byla jediným vlastníkem učitelka Veronika H.

Ta pozemek koupila v roce 2000 a o tři roky později byl dům zkolaudovaný. Její sestra údajně žije v Nizozemí.

blanka19 ( 28. května 2013 18:09 )

Sfetovany psychopat. Toto je ukazkovy pripad toxickej paranoje sposobenej halucinogennymi drogami a stimulantmi. Uznat ho za nepricetneho by bolo kontraproduktivne,potom kazdy fetak bude argumentovat "hlasmi",ci nepricetnostou. Najprisnejsi trest pre vrazdiaceho fetaka a najtvrdsiu basu.

sores ( 27. května 2013 11:22 )

Zabít toho parazita nebo zavřít do klece, má postižený mozek a to nevyléčitelně tak co s ním. Společnost ho bude krmit a starat se o něj. Ve středověku by se s nim nepáralo, je to zrůda tak pryč s ním.

inocenta ( 27. května 2013 11:14 )

I vlastný příbuzný může něco někde udělat a tady vám to neřeknou, možná spíšč sousedům.Policie chodí po domě a vyptává se,protože je požádá zahraniční policie, to je vše. Vám to nikdo neřekne. A může se jednat o člověka psychicky narušenéhoi, který vás v budoucnu může ohrozit. Toto se stalo Dotyčný jedinec absolvoval trest, propustěn na amnesii, poté v komunitě s léčebným programem je nyní tady a hlídá děti. Po pěti eltech lze žádat o výmaz z trestního rejstříku, docházka na psychiatrickou ambulancije dobrovolná. Zprávy o tom ce se odehrálo, dostala rodina pouze od přítele oné osoby. Tedy náhodou. A zákony se tu nemění. / Bylo by zapotřebí úpravy více zákonů, je tu právní džungle/

mrtvejkomunista ( 27. května 2013 11:07 )

Hororový zážitek: ZAHRÁLA I KAPELA ZAVRAŽDĚNÝCH

Zobrazit celou diskusi