Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaká matka, taká Katka: Zemanovy ženy mají novou vizáž

Autor: ljš - 
16. května 2013
18:59

Obě milované ženy prezidenta Miloše Zemana prošly po jeho zvolení rukama vizážistů a módních stylistů a neskutečně jim to prospělo. Krásná Kate se svojí novou, i když photoshopem vylepšenou, vizáží sice už pochlubila na sociální síti facebook, spolu se svou maminkou se ale se vší parádou ukázala až na zámku v Lánech, kde hostily velvyslankyně a manželky velvyslanců.

První dáma Ivana Zemanová si na svou novou roli už pomalu zvyká, a tak se úsměv na její dříve většinou kamenné tváři objevuje čím dál častěji. Ve středu sezvala velvyslankyně a manželky diplomatů do zámku v Lánech a působila přitom naprosto uvolněně. Asi také proto, že celé setkání bylo úplně v její režii.

Podpořit ji přišla také její dcera Kateřina, která se netají tím, že se na reprezentativních povinnostech vyplývajících z úřadu jejího otce hodlá podílet co možná nejvíce. Nová vizáž první dámě a první slečně vskutku prospěla a ještě víc podtrhla, jak jsou si obě podobné.

Diplomatky a manželky velvyslanců, včetně bývalé první dámy Livie Klausové, si svou "dámskou jízdu" skutečně užily. Krom pohoštění a swingového koncertu měly možnost přičichnout si k různým historickým parfémům, třeba tomu, který byl vyroben speciálně pro svatbu královny Viktorie s princem Albertem.

 

marie60 ( 18. května 2013 12:06 )

..mě taky děsí příspěvky od některých diskutujících.

katjacha ( 17. května 2013 11:09 )

Vzpomněla jsem si, jak si kdysi soudružka Marta Gottwaldová myslela, že když bude šít ve stejném salonu jako paní Hana Benešová, že se z ní stane dáma... Toto je velmi podobný případ

sores ( 17. května 2013 10:18 )

Jedno se Kačeně nedá upřít, je moc hezká a jemná v obličeji! Mámě by neškodilo nějaké to kilo zhubnout, na takovou postavu obézní je ještě mladá.V její současné pozici si může objednat ty nejlepší vizážisty, dietní poradce atd atd.

evita5555 ( 17. května 2013 09:43 )

Autor je asi trafený slepotou, pretože mladá Katarína, teda žiadna Kate, je presná kópia svojho otca. Keby bola ešte aj rovnako chytrá, bolo by to fajn.

ponda ( 17. května 2013 09:35 )

Taky si myslím, že jim to sluší. A těším se , až paní Ivana vezme na sebe něco světlejšího, myslím si, že ji to rozjasní.

Zobrazit celou diskusi