Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poznali byste ji? Ultra štíhlá Kate Zemanová se chlubí novou fotkou

Autor: šim - 
15. května 2013
15:13

"Tak tady bych tě nepoznala!" Napsala jedna z kamarádek Kateřiny Zemanové (19) pod její novou fotku, kterou si pověsila na facebook. Prezidentova dcera na fotografii pózuje s neméně pohlednou brunetkou a je skutečně k nepoznání. Má profesionální výraz modelky, tvář andílka a především dokonalou postavu. Od březnové inaugurace otce prezidenta - kdy byla trochu při těle - prošla neskutečnou proměnou. Blesk.cz zjišťoval, jak to dokázala.

Kate Zemanová byla v roli modelky v bratislavském ateliéru. Společně se svou novou přítelkyní Janou Jankovičovou zapózovali profesionálnímu fotografovi, který vytvořil snímky, z nichž doslova přechází zrak.

Kate známe oblečenou spíše usedleji a přísně, jak se na dceru prezidenta, nikoli 19letou slečnu, sluší. Jen občas se pokusí rebelovat, když navlékne své oblíbené kožené kalhoty, za které už od módní expertky Františky Čížkové schytala už nejednu kritiku.

Teď je ale úplně jiná. Stříbrné minišaty, supermoderní boty a hlavně pěkných pár kilo dole! "Dali jsme jí velmi lehký make-up, vhodný styling a je to o tom! A zhubla, protože chodí běhat. Velmi se teď o sebe stará," prozradila tajemství Katiny proměny Jankovičová.

„Udělali jsme z ní modelku. Je to krásná mladá a charismatická dáma. Na fotkách je z ní úplně jiný člověk,“ řekla Blesk.cz Jankovičová, která Kate Zemanovou oslovila kvůli plánovanému charitativnímu projektu, kterého má být první dcera Česka patronkou.

Více fotek ze zákulisí focení přinese čtvrteční tištěný Blesk!

iribr ( 27. května 2013 11:17 )

Fotky jsou krasny, nevim jak moc retusovany, ale realita je realita a rysy tatinka ala ovarene prase se bohuzel nezaprou. Nechapu proc ji Blesk meni jmeno na Kate? To jako kvuli Kate Middleton? Je to preci ceska Katerina ne? zadna Kate.

samanthasd ( 17. května 2013 21:18 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

elliana ( 16. května 2013 17:45 )

to máš to samé, jako když někdo dá jméno (brrr) Eliška a pak jí říkají Eli

tarka ( 16. května 2013 13:47 )

"Je nová, svěží, víc sexy a svůdná!" Jasně, protože to není Kateřina Zemanová, ale úplně nějaká jiná... Nechápu, jak se ta milostivá "první slečna" může pyšnit fotkou, na které si není vůbec podobná a ani kamarádka ji nepoznala...prostě husička, která neví co se s ní děje a kterou velice rychle okouzlila moc jejího fotra.

franckajagrova ( 16. května 2013 13:40 )

I horní ret má zvětšený !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa