Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná Kateřina (†25) zemřela při autonehodě: Její bratr (†14) zahynul, další sourozenec (22) bojuje o život!

Autor: shp - 
3. března 2013
19:14

Mladá a krásná Kateřina (†25) byla ve špatný čas na špatném místě. Své bratry vedla v autě u Slaného, když vtom se přiřítilo auto z protisměru a vrazilo do nich. Kateřina na místě zemřela.

Lepší osud nepotkal ani jejího mladšího bratra Miroslava (†14). Záchranáři už ho prohlásili za mrtvého, ale po dlouhé době se jim ho podařilo resuscitovat. Mluvilo se o zázraku. Bohužel mladík svým zraněním v motolské nemocnici dnes podlehl.

Další bratr bojuje o život

Kateřina měla podle informací Blesku malou dcerku, pocházela z velké rodiny, která je nyní naprosto zdrcena. Během dvou dnů přišli o dva své blízké a nyní se strachují o třetího. Starší bratr Bohumil (22) bojuje o život ve střešovické nemocnici. Jeho stav je vážný.

Na vině infarkt?

Nehoda se stala v pátek krátce před druhou hodinou. Do protisměru vjel řidič, který podle všeho utrpěl zdravotní kolaps. „Pán asi dostal infarkt, protože sjel s vozem do protisměru, kde se srazil s jiným autem,“ řekl Blesk.cz očitý svědek. On (†64) i jeho manželka (†60) na místě také zemřeli.

Znáte členy této nešťastné rodiny? Podělte se s námi o jejich smutný příběh! Pište na tip@blesk.cz

majkysekv ( 6. března 2013 10:21 )

Paní Hájková, já naprosto souhlasím s vaším názorem, ale neházel bych vinu až tak moc na novináře.Ti pouze zveřejńují to, co zajímá čtenáře.A bohužel, i z vlastní zkušenosti, můžu potvrdit, že v takových případech se lidé honí za senzacemi a právě oni chtějí být první, kdo sdělí svým blízkým něco více o neštěstí druhých. V případě nějakého neštěstí se tlačí v davu dopředu, aby viděli co nejlépe, ale když někdo požádá o pomoc, dělají mrtvé brouky. A tady bych plně použil slovo Hyenismus. I to je obraz dnešní společnosti, kdy si člověk neváží člověka, vytratila se slušnost a úcta.A ta úcta se dá plně přirovnat i k pietě, kterou by měl slušný člověk v případě neštěstí druhého plně dodržovat. Nabídnout pomoc bližnímu a ne se vyžívat v jeho neštěstí.Blízkého člověka to nevrátí, ale v mnoha případech pomůže jen ten pocit, že se našel někdo, kdo s s pozůstalým cítí.

katerina.hajkova ( 5. března 2013 20:49 )

Dobry vecer, hyenismus nekterych lidi z bulvaru nezna meze . Jsem jednou ze clenu blizke rodiny Kacky a nedokazzu zde ani popsat , jak cela rodina trpi. To , ze zde nekdo bude resit , zdali Katerina byla krasna a kolik mela deti ,.. sakra k cemu to v tuto chvili je ? naprosto k nicemu . Jejich zivoty nam to nevrati . Kacenka i Miranek jsou jiz bohuzel tam nahore , odkud se na nas koukaji . Bohousek je v poradku ,. Timto bych chtela poprosit mistni redaktory a ctenare, kteri chteji prispet svymi diskuzemu , berte prosim na zretel to , ze nejblizsi rodina se to , co vy zde napisete muze docist v zitrejsim platku . Co se tyce fotografii, vzdy se mezi nami najde nejaka "mrcha " , ktera si na nestesti jinych snazi " ***" a stat se alespon na chvilku "superredaktorem " nejctenejsiho bulvarniho denniku . Chtela bych podekovat vsem , kteri alespon slovem a chvilkou stravenou nad timto clankem kondoluji rodine a snazi se pochopit , jak se vsichni citime . Jeste jednou diky

smoulinka83 ( 4. března 2013 13:25 )

foto č.8 pohled na Kátu fakt hrůza, brrrrrr .. vyhasl zbytečně život mladé maminky

smoulinka83 ( 4. března 2013 12:50 )

já jsem si to myslela, že podle jedné fotky usoudili, že má ty děti 3. je zajímavé, že pisálkové z blesku vědí hned kam mají jít

dobrotka ( 4. března 2013 12:28 )

Ja myslela, ze uz to opravili, jak sve bratry vedla .... ale tuponi nic

Zobrazit celou diskusi