Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bouračka ve Slaném má nakonec čtyři oběti, jeden ze sourozenců zemřel v nemocnici

Autor: shp - 
3. března 2013
12:37

Tragická srážkou dvou vozů, kterou způsobilo nejspíše zdravotní selhání staršího řidiče (†64) vozu kia, má nakonec čtyři oběti. Jeden ze sourozenců z druhého havarovaného auta dnes zemřel v nemocnici.

Podle svědků měl dostat muž, který jel se svou manželkou (†64) v modrém vozu vážné zdravotní potíže, kvůli kterým nezvládl řízení. Pán asi dostal infarkt, protože sjel s vozem do protisměru, kde se srazil s jiným autem,“ řekl Blesk.cz očitý svědek.

Podlehl vážným zraněním

Starší pár na místě zemřel, stejně jako řidička (†25) protijedoucího citroenu. V něm jeli též dva bratři. Ti byli převezeni vrtulníky do nemocnic, ale jeden z nich dnes bohužel vážným zraněním podlehl. Šlo o čtrnáctiletého chlapce.

a777 ( 3. března 2013 16:58 )

Kupujte levná asijská auta, jsou bezpečná

mmelinda ( 3. března 2013 13:35 )

...bohužel, velké neštěstí. Ovšem PLESKu už si sakra hlídejte ty chyby v textu, vždyť je to děsný! Jste tam úplně blbí???

lunatic ( 3. března 2013 13:17 )

... povolit jen ta auta-nikoliv ty;a v návaznosti na uhořelého mladíka:Povolit jen plameny,které sice pálí,ale neškodí !

lunatic ( 3. března 2013 13:15 )

Je to BEZESPORU VELKÁ TRAGÉDIE - avšak,přistoupíme-li na filozofii argumentace at´ již p.Hegera po metanolové aféře ... anebo po různých, i zde zmiňovaných střílečkách tak mi do úst vplouvají slova : Okamžitý zákaz aut ... a povolit jen ty,které prokazatelně jezdí pouze bezpečně !

Zobrazit celou diskusi