Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Útěk před policií na dálnici se mu stal osudným: Tento mladík (†17) uhořel po honičce na D1

Autor: shp - 
2. března 2013
15:58

Tvořil humorná videa o videohrách a počítačích. Na internetu byl mezi mladšími oblíbeným komikem, ale nerozvážnost se mu stala osudnou. Nezletilý mladík (†17) zemřel při útěku před policií. V autě se vyboural a uhořel.

„Odpočívej v pokoji, byl jsi jeden z nejlepších,“ napsal mladíkův kamarád na jeho profil. „Odpočívej v pokoji, navždy zůstaneš v našich srdcích,“ napsal další. Chlapec byl opravdu populární, ale jeho horká hlava mu zatemnila mys a on na to tvrdě doplatil.

Otci ukradl auto

Mladík včera ukradl svému nic netušícímu otci auto. Poté se s ním vydal na zběsilou jízdu na dálnici D1. Tam ho začala pronásledovat policie, ale namísto toho, aby zastavil, začal dál ujíždět. Při své nerozvážné jízdě poškodil celkem osm aut.

Smrt v plamenech

Policie nařídila zastavit provoz na dálnici. Nezletilý řidič v plné rychlosti na 161. kilometru D1 narazil do pomalu jedoucích vozidel. Jeho vůz začal ještě s dalším hořet. Vycházející hvězdu internetu však už z plamenů nedokázala uniknout a uhořela.

Zásah byl adekvátní

Policisté zásah vyhodnotili jako oprávněný a inspekce potvrdila, že nepochybila. I když to byla chlapcova vina, jeho rodiče jsou nyní zdrceni. Přitom se najdou i tací, kteří z celé události viní je. „Není to jeho vina, je to vina jeho rodičů,“ napsal čtenář Blesk.cz.

petrnatt ( 1. května 2013 12:58 )

Bohužel, jsou za něj ze zákona zodpovědní. Asi si budeme muset zamykat klíče do auta do trezoru, jako zbraně. Horší je případ vyšetřování přestupku řidiče který byl následkem honičky zraněn. Policie si na něm chladí žáhu, protože stál v odstavném pruhu. Funguje to v tyhle společnosti jednoduše-kdo nemá na dobré právníky, ten bude pykat.

petrnatt ( 1. května 2013 12:45 )

Já nevím, jak skončili ti policisté, protože oni byli ti, kdo nejvíce ohrožvali. PROFESION8LOVÉ

petrnatt ( 1. května 2013 12:43 )

Jeden z mála názorů, který má hlavu a patu.

petrnatt ( 1. května 2013 12:40 )

Dbát životů ostatních měli přdevším policisté.

petrnatt ( 1. května 2013 12:38 )

Ten kluk mohl ještě žít. Ti policisté, co využili situaci a zahráli si na Kobru 11, nikdy žádnou klukovinu neudělali? Určitě jo, a třeba i uplně stejnou (jízda bez řidičského oprávnění), jen měli kliku, že je neviděl Simir. Neomlouvám ho, ale neschvaluju zákrok.

Zobrazit celou diskusi