Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hledá se Honza (14): Viděli jste ho?

Policie pátrá po čtrnáctiletém Janu Vackovi z Klatovska
Policie pátrá po čtrnáctiletém Janu Vackovi z Klatovska  (Autor: Policejnidenik.cz)
Autor: ljš, ČTK - 
28. února 2013
16:22

Čtrnáctiletý Jan Vacek z Klatovska patrně vyřešil své problémy útěkem. Podle policie by se mohl skrývat v Praze. Pomozte ho najít!

Policie pátrá po čtrnáctiletém chlapci z Klatovska. Student základní školy v Kašperských Horách Jan Vacek je pohřešován od středy, kdy se nevrátil z vyučování. "Kriminalisté požádali o spolupráci i pražskou policii, pohřešovaný hoch by se mohl zdržovat v hlavním městě" řekla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

"Podle zjištění kriminalistů se jedná o chlapce s výchovnými problémy, který může mít bližší vztah k hlavnímu městu. Není proto vyloučeno, že se v současné době pohybuje přímo v metropoli," uvedla.

Chlapec, trvale bydlící na Klatovsku v obci Žihobce Kadešice, je 160 až 170 centimetrů vysoký, má střední postavu, modré oči, černé krátké vlasy. Na sobě měl modročernou bundu, modré džíny, světle hnědé boty, čepici, šedomodrý batoh s reflexními pruhy oranžové barvy.

Jakékoli informace k pohybu pohřešovaného přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kladenští policisté na tel. čísle 974334111.

vary ( 28. února 2013 18:24 )

 Srá..t na na cikána smradlavýho.

bonyaklid ( 28. února 2013 17:50 )

Hledat cikána? Proč proboha? Pochybuji, že se s ním něco stalo, takové štěstí nás nepotká - aby bylo alespoň o jednu kofolu méně. V Praze jistě krade stejně jako doma nebo šlape v nějaké partičce...

Zobrazit celou diskusi