Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policie pátrá po Karlovi Brabcovi (52): Podnikatel žije s bezdomovci, nebo je mrtvý?

Neviděli jste ho?
Neviděli jste ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: lac - 
15. února 2013
13:26

Jakoby se do země propadl Karel Brabec (52) z Bíliny. Přes deset let ho nikdo z příbuzných neviděl. Žije-li, tak bez platných dokladů. Už v roce 1992 mu propadl občanský průkaz a o nový si nezažádal. V roce 2008 po něm policisté vyhlásili pátrání jako po uprchlém a hledají ho stále.

Rozvedený podnikatel totiž dluží na alimentech na svoji dceru z Prahy už přes sto tisíc korun. Před pěti lety za to byl odsouzen pražským soudem a měl by nastoupit do vězení. Policie po něm pátrá jako po uprchlém.  

„Nevíme zda nežije pod jinou identitou nebo je dokonce mrtvý,“ řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek a poznamenal, že příbuzní ho neviděli přes deset let.

Brabec do roku 2008 vlastnil živnostenské oprávnění v oboru montáž a oprava elektronických zařízení, avšak na adrese, kde měl podnikat, ho nikdo nezná. „Je však předpoklad, že se zdržuje u osaměle žijící ženy pod jiným jménem, případně mezi bezdomovci,“ poznamenal Vítek. Policisté na lince 158 proto uvítají jakékoliv informace k pobytu nebo výskytu K. Brabce.

peterwilliams ( 15. února 2013 18:05 )

no a co ..tak dluží na dětičky a co ti šmejdi co klaus osvobodil ,když rozkradli společně co se dalo

nojasne ( 15. února 2013 15:36 )

Mezi bezdomovci se při potřebě kalhoty nestahují, zvláště v téhle zimě.

anka ( 15. února 2013 14:38 )

lunatic ( 15. února 2013 13:51 )

... anebo,anebo ještě zkrátka navrhuji ta nejpřísnější opatření a sice - v případě,že skutečně žije mezi bezdomovci a je pod mostem,co brání exekutorovi v tom,aby takový most okamžitě zabavil ? Zabavit ... a prodat! Samozřejmě to má i nevýhodu v tom,že budou spolu s ním trpět i ostatní,svědomití bezdomovci,kteří dejme tomu dluhy nemají ...

lunatic ( 15. února 2013 13:38 )

Je nutné vycházet z předpokladu,že bývalá manželka,anebo družka si zvolila zcela dobrovolně a svobodně otce svého dítěte ... a pan Brabec by zase měl vědět,že má platit na potomka ; to nejhorší,co může nastat je to,když se dospělému a svéprávnému jedinci připomíná co by měl jaksi udělat . Pán přeci ví,že zplodil potomka a jako mu není nutné připomínat,aby si,pokud hodlá vykonat potřebu,sundal nejdříve kalhoty ,nemusí se mu připomínat jeho povinnosti - pokud je neplní,činí tak patrně zcela dobrovolně ...

Zobrazit celou diskusi