Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co se stalo manželům z Karvinska? Zmizeli o čtvrteční noc!

Pokud zmizelý manželský pár spatříte, volejte 158!
Pokud zmizelý manželský pár spatříte, volejte 158!  (Autor: ČTK)
Autor: shp, ČTK - 
2. března 2013
14:31

Jejich příbuzní jsou strachy bez sebe a policie zatím nemá žádné stopy. Už druhý den hledá manželský pár z Bohumína na Karvinsku. Muž a žena zmizeli v noci na čtvrtek.

Telefony mají vypnuté, rodině se neozvali. Policie pátrá i v Polsku, kde mají pohřešovaní přátele. Na policii se v pátek dopoledne obrátila dcera pohřešovaných. S rodiči naposledy mluvila ve čtvrtek večer.

Policie nemá stopy

Následující den už měli devětapadesátiletá žena i její o osm let starší manžel vypnuté telefony. Nenašla je ani doma."V tuto chvíli netušíme, co se stalo. Proč dva dospělí lidé takto zmizeli. Víme o tom, že mají známé v Polsku. Proto jsme kontaktovali tamní kolegy a požádali je o pomoc," uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Viděli jste je? Volejte 158!

Jarmila Muszaňská je vysoká okolo 165 centimetrů. Má střední postavu, hnědočerné vlasy a hnědé oči. Její manžel Zbigniew Muszaňski je hubený, plavé rovné vlasy a modré oči. Informace o těchto pohřešovaných policie přijme prostřednictvím linky 158.

dajana ( 3. března 2013 16:16 )

Neskutečné a stále znovu zarážející pologramotnost redaktorů,kteří ani titulek nedokáží napsat bez hrubky.Noc ,vážení - je podstatné jméno,které se skloňuje!!!!!

zelena.karkulka ( 2. března 2013 22:54 )

Voe

babicovyjedy ( 2. března 2013 20:43 )

tahni se nekam vycakat prasivejpse a neotravuj tady

naidka ( 2. března 2013 18:35 )

právě, že jde o jednoho blba, blbého nakvadrát, který nadává dost nepřiměřeně do blbých hovad, a to jsi ty sám, starypes.

naidka ( 2. března 2013 18:05 )

jj, major Zeman by to vypátral. Buď jsou na lodi do Hamburgu nebo jako rukojmí v Bella Vista.

Zobrazit celou diskusi