Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za Zemanův pád padák! Pro technika ČT, který zveřejnil video

Za zveřejnění Zemanova pádu padají v České televizi hlavy
Za zveřejnění Zemanova pádu padají v České televizi hlavy  (Autor: Foto Blesk - Petr Novotný)
Autor: ljš - 
25. února 2013
18:40

Záběry České televize, na nichž se nový prezident Miloš Zeman kutálí ze schodů a pak žádá na samotném řediteli popelníček, neměly nikdy proniknout na veřejnost. Jenže někdo je vynesl a teď za to padla první hlava.

Hrubý materiál z návštěvy nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana v České televizi rozhodně neměl být nijak veřejný. Kdo by však v napjaté povolební atmosféře odolal pokušení ukázat Česku, jak skutečně lidová je budoucí hlava státu...

Vedení televize začalo ještě týž den s vyšetřováním, kdo záběry vynesl. Viníkem údajně není nikdo z redaktorů, ale televizní technik. Přestože zaměstnanec tvrdí, že je nevinný, byl podle zdroje serveru Týden.cz údajně pod nátlakem donucen podepsat dohodu o rozvázání pracovního poměru.

"Podle našich informací nebyly předloženy dostatečné důkazy, že postižený zaměstnanec skutečně materiál vynesl. Kromě toho dohodu o rozvázání pracovního poměru podepsal pod nátlakem čtyř lidí," řekl serveru Adam Komers, místopředseda Nezávislé odborové organizace ČT.

jity ( 26. února 2013 11:18 )

Zemanovi už ten pád ze schodů nikdo nesundá, jako Havlovi krátké kalhoty a Klausovo péro, myslím to ukradené. Zkrátka je to historie.

rendyx111 ( 25. února 2013 21:54 )

Jo,tak to pochybuji,šmejdům co obdivují kořalu,nebo tunel dědka jde zas jen o koryta a vlastní propěch a proto je tady většina šmejdů,kteří tyhle karikatury a zloděje volí a volit budou,protože tady 1 mil lidí drží moc a opratě,další 3 mil.lidí jsou na tohle napojený a zbytek na ně maká a platí daně...

abzk ( 25. února 2013 21:40 )

Se z toho arogantního sebestřednýho vochlasty nezblázni Brzo se dočkáš toho, že i takovýmu zabedněnci, jako seš ty, dojde co je Zeman zač.

cinderella1 ( 25. února 2013 21:13 )

cinderella1 ( 25. února 2013 21:11 )

To jsi napsal Jiriku moc hezky!

Zobrazit celou diskusi