Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Příčina Zemanových pádů: Má zanícený palec!

Pádům Miloše Zemana je prý konec, za všechno údajně může zanícený palec, který mu léčí docent Kolář
Pádům Miloše Zemana je prý konec, za všechno údajně může zanícený palec, který mu léčí docent Kolář  (Autor: Foto Blesk - Petr Novotný)
Autor: ČTK, ljš - 
22. února 2013
19:03

Nikoli pár skleniček dobrého vína a slivovice navíc, ale zanícený palec prý stojí za nejistou chůzí a pády nového prezidenta Miloše Zemana. Jeho bolístku mu nyní léčí uznávaný fyzioterapeut Pavel Kolář

Budoucí prezident Miloš Zeman má zanícený palec na noze, který je příčinou jeho potíží s rovnováhou. Známý fyzioterapeut Pavel Kolář mu proto předepsal léky, které by měly zlepšit zdraví vítěze přímé volby hlavy státu. Zeman to řekl novinářům při odchodu ze své hradčanské kanceláře. Podle dostupných informací Zemanova dopolední návštěva v motolské nemocnici trvala asi hodinu. Poté se zvolený prezident vrátil k politickým jednáním.

"Nejdůležitější jednání proběhlo dopoledne. Konečně se zjistilo, proč padám ze schodů. Protože mám zanícený nerv v palci levé nohy. No a pan profesor Kolář v nemocnici v Motole mně předepsal léky, které doufám toto padání ze schodů odstraní," řekl novinářům Zeman.

Budoucí prezident dnes skončil svůj pracovní týden v hlavním městě. O víkendu bude odpočívat na oblíbené Vysočině. V metropoli bude úřadovat opět od pondělka.

japos22 ( 23. února 2013 14:13 )

Čekat na většinu je blbost, tak by se nikdy nic nepohnulo, každý by měl vyjádřit svůj názor, i když je v menšině. ... a ve světě je to zcela normální, žena ve vysoké funkci, dokonce i v Africe

vi3ol ( 23. února 2013 12:57 )

Nejlepším lékem na zanícený palec je ANTABUS

nightdragon ( 23. února 2013 11:43 )

To už je i na mě moc několikrát jsem měl vyvrknutý kotník, mám natažené vazy v koleni, v dětství jsem si šlápl na jehlu, výrostky v kyčelních kloubech a problém s chůzí ba dokonce ani s během nemám a neměl jsem - pravda není mi 70 let - ale přijde mi opravdu směšné vymlouvat se na zanícený palec, když může šlapat na patu, což by pan uznávaný fyzioterapeut taky sakra mohl velmi dobře vědět

chrodyha ( 23. února 2013 11:41 )

No jo, náš šéf v dopravním podniku je také permanentně nalitej, i on sebou sem tam švihne o zem. Ten zas tvrdí, že musí chlastat pivo, a to nepřetržitě, kvůli nemocnému žaludku.

majojo ( 23. února 2013 11:41 )

Naše společnost pořád ještě vězí zadníma nohama v Rakousku-Uhersku. Takže žádné dvě generace.

Zobrazit celou diskusi