Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Voják platil matkám za sex s dětmi: Novorozeně koupil za pětistovku!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: anc)
Autor: cad - 
5. února 2013
11:49

Orální sex za pětistovku s jeden a půl měsíčním novorozencem v ulicích Brna. Prostřednictvím webové kamery na dálku řízené znásilňování školačky (9) jejím blízkým příbuzným. To byly zrůdné praktiky bývalého elitního vojenského policisty (43) z Plzeňska.

Vše na bývalého příslušníka speciální jednotky vojenské policie SOK prasklo loni v lednu, když se na jihlavské policisty obrátila matka (26) chlapečka (2), že jí po internetu neznámý muž nabízel za sexuální praktiky s jejím synem peníze.

„Muž po internetu nabízel za nejrůznější sexuální praktiky s dětmi především sociálně slabším ženám od 500 korun do několika desítek tisíc korun,“ informovala Blesk mluvčí krajských policistů v Jihlavě Dana Čírtková.

Desítky policejních analytiků po celé republice okamžitě začali sledovat internetové sociální sítě. Otrlým jihlavským kriminalistům bylo zle, když záhy zjistili, že muž v zaparkovaném autě v centru Brna měl orální sex za přítomnosti její matky (20) s novorozenou holčičkou.

Nebezpečný pedofil působil po celém Česku. Když ho policisté chtěli zadržet zjistili, že je jako trenér bodyguardů na misi v zahraničí.

„Museli jsme počkat až vrátí zpět,“ vysvětlovala policejní mluvčí. Loni v březnu spadla klec! Muži z policejní zásahové jednotky nebezpečného pedofila v brněnské čtvrti Cejle zatkli. Doma pak u něho zajistili nejen počítačovou techniku včetně nosičů s dětskou pornografií, ale i zbraně a nelegálně držené vojenské výbušky.

„Zpočátku nám tvrdil, že chtěl rozkrýt obchod s dětmi a nahlásit to později policii,“ popisoval nečekanou reakci pedofila šéf jihlavských vyšetřovatelů Pavel Kubiš. Teď jihlavští kriminalisté ukončili vyšetřování. Za dvojí znásilnění dětí a dalších šestnáct připravovaných, za nedovolené ozbrojování a svádění k pohlavnímu styku hrozí již téměř rok zadrženému muži až dvanáct let za mřížemi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině