Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zvrhlý strýček: Rok zneužíval neteř (10) i její kamarádku!

Vlastimil K. (Kouba) čeká u českobudějovického krajského soudu na vynesení rozsudku. Podle obžaloby znásilnil svoji malou neteř a její kamarádku.
Vlastimil K. (Kouba) čeká u českobudějovického krajského soudu na vynesení rozsudku. Podle obžaloby znásilnil svoji malou neteř a její kamarádku.  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská - 
6. února 2013
15:44

Přes rok požadoval sexuální praktiky po své desetileté neteři a její kamarádce Vlastimil K. (50) z malé šumavské obce. Českobudějovický krajský soud ho za pohlavní zneužití školaček poslal na 3 roky do vězení s dozorem a nařídil ústavní sexuologickou léčbu.

 

Školačky se ho bály

Chlípný strýček, který nikdy nepoznal vztah s dospělou ženou, využil své autority, nízkého věku děvčátek a jejich bezbrannosti.

Za svojí neteří chodil večer do pokojíčku a hladil ji po nahém těle i na přirození. Školačka, která neměla o sexuálních praktikách ani ponětí, netušila, jak se má proti strýci bránit. Její kamarádce, která chodila do domu na návštěvu, dokonce zasunul prsty do přirození. Nabádal ji při tom, aby mu podle jeho pokynů třela pohlavní úd. Vyděšené žákyně 4. třídy se jednou svěřily kamarádce, která vše řekla rodičům. Pak události nabraly rychlý směr.

Nikdy nepoznal ženu

„Na nezletilých dívkách se dopouštěl praktik srovnatelných s účinky soulože,“ řekla státní zástupkyně Dagmar Šimáková která pro něj požadovala za znásilnění dětí pětiletý trest. Senát ale celou nakonec vše překvalifikoval na pohlavní zneužití nezletilých. „Sice se nedopustil hrubého násilí běžného u znásilnění, ale kalkuloval s tím, že mu dívky důvěřovaly. Byl pro ně autoritou a zneužil ty, které měl nejblíže,“ řekl soudce Michal Kubánek. Podle sexuoložky Želmíry Herrové je Vlastimil K. alkoholik, který trpí poruchou neúplné sexuality. „Neumí navazovat partnerské vztahy, nerozlišuje mezi dospělou ženou a dívkou. Chybí mu schopnost dvořit se, dospělých žen v bojí,“  vysvětlila Herrová.

mortis69 ( 6. února 2013 16:50 )

A co prominuli Tobě

mortis69 ( 6. února 2013 16:46 )

Tři roky je výsměch obětem a příbuzným.Nejhorší ale je,že bude spadat pod zvláštní režim a tak nepříjde s ostatními do styku.Osobně bych ho dal mezi stádo nadrženejch cigošů.

conjar ( 6. února 2013 16:02 )

Kéž by mu v Báni natrhnul řiť pořádnej osmahlej oláh!

Zobrazit celou diskusi