Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pedofil platil za sex s miminkem: Jeho žena se zavřela doma a nevychází!

Autor: Helena Lacinová - 
8. února 2013
05:00

Hanbou by se nejraději propadla do země rodina zvrhlého pedofila Viktora Š. (43). Jeho manželka Petra (38) a syn (16), kteří stále bydlí v Libědicích na Chomutovsku se straní lidí. Zvláště žena je z hnusné aféry svého muže na dně.

Paní Petra se od doby, co byl případ jejího muže zveřejněn, neukazuje na veřejnosti. Přitom je ve vesnici zastupitelkou za ČSSD.

„Je na tom hodně špatně. Uvažovala i o tom, že se odstěhuje nebo změní jméno. Lidi by se to časem ale dozvěděli i jinde, tak se s tím pokusí nějak poprat,“ řekla Blesku její známá ze vsi. „Mám spíš strach o jejího syna. Spolužáci mohou být zlí,“ obávala se žena.

„Ona za to nemůže, určitě jí ve vsi nezavrhneme. Už je to rok, co Viktora Š. zavřeli. Chlapi jí pomáhali, když potřebovala něco kolem domu a myslím si, že to tak bude i nyní,“ míní libědický starosta Pavel Kozlík.

Překvapená vesnice

Podle zjištění Blesku se do Libědic manželé přistěhovali zhruba před šesti lety. Zvrhlík tu pobýval maximálně tři nebo čtyři dny v týdnu. Držel si totiž ještě byt 1+1 v malé obci na Rakovnicku, kde policisté zajistili většinu pornografického materiálu. Tam se nejspíš jezdil ukájet.

„V Libědicích prohlídku policisté dělali taky, ale většinu těch prasáren měl tam,“ prozradil muž z Libědic s tím, že než odporná skutečnost vyšla najevo, v obci si všichni mysleli, že ho zavřeli za neoprávněné držení zbraní. Jako bývalý voják k nim měl blízko. Byl opravdu vedle mravnostních trestných činů obviněn i z nedovoleného ozbrojování. Měl v držení nelegální výbušky a munici.

abvydavatelstvi ( 8. února 2013 13:45 )

Takové chlivaky by měli hned likvidovat .... a všechny zločince..... Ať si každý uvědomí jak se má chovat....

lukreciaborgia ( 8. února 2013 12:53 )

Nevěřím,že něco takového udělal.Chodil přece nejméně 2x ročně na psychotesty,byl to elitní voják,ale něco věděl.Pohyboval se v nejvyšších politických špičkách.Někdo to na něj ušil.Jeho ženě věřím.Bohužel,bulvár už ho vidí jako zrůdu.Myslím,že zrůdy jsou škrábalové Blesku,když mohou beztrestně osočovat a udavat.

glumik ( 8. února 2013 12:43 )

Kamarád: Někdo to na něj nejspíš ušil Do rozhovoru vstupuje kamarád Pavel, který podle svých slov Viktora Štingla zná osmnáct let: Já to řeknu klidně naplno. Celé to od samého začátku vypadá, jako by to na Viktora někdo ušil. Jako kdyby ho chtěl někdo odstranit, zbavit se ho. On při své práci určitě dost věcí věděl, nebylo by divu (Viktor Štingl pracoval osmnáct let v armádě, měl být elitním vojákem pozn.red). Já ho znám osmnáct let. Za tu dobu jsme si společně prošli dobrým i zlým. A věříte mu i poté, co vyšly najevo policejní informace? Řeknu to asi tak sám mám dvě malé děti. Devět měsíců a devět let a nikdy bych se nebál mu je svěřit. Ani teď, ani předtím, ani v budoucnu. Klidně bych je s ním poslal na cestu kolem světa. Bál bych se snad jediného že to menší dítě nezvládne přebalit.

glumik ( 8. února 2013 12:41 )

z článku: Váš manžel je již skoro rok ve vazbě a čelí obvinění ze znásilnění malých dětí. Jak jste na to reagovala? Když policie manžela před rokem zatkla a já jsem se dozvěděla, z čeho je obviněný, byl to pro mě naprostý šok. Ani na okamžik mě ale nenapadlo, že je to pravda. Takže věříte, že je nevinný? Jsem si naprosto jistá, že Viktor není něčeho takového schopen. Celý rok tady přežívám a čekám, kdy se otevřou dveře a on bude mezi nimi...

peterwilliams ( 8. února 2013 12:38 )

evita5555 nikomu ty cizinče nenadávej ,v USA by nepochodila s nálepkou rodiny ,že měla manžela zrůdu ,hlupáku!!!!!Je to můj názor a tobě je do toho kulové!!!Asi budeš pochybný též.

Zobrazit celou diskusi