Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrali v řece po zmizelém Slovákovi: Místo něj našli v řece jinou mrtvolu

Autor: uá - 
22. ledna 2013
15:29

Potápěči, hasiči a také pes speciálně cvičený na vyhledávání utonulých prohledávali dnes Ohři v Lounech. Pátrali po Slovákovi Lukášovi V. (28), po kterém se loni v prosinci slehla zem. Místo něj ale našli tělo jiného muže z Lenešic (55), který zmizel před týdnem.

Nad osudem Slováka Lukáše V., který přišel do Loun za prací, tak stále visí velký otazník. Jako první se po něm začali shánět jeho kolegové, když nedorazil do zaměstnání. Znepokojena byla i jeho matka na Slovensku, která si s ním pravidelně telefonovala.

Našla se jen bunda a mobil

Kolegové se byli podívat i v bytě, který měl v Lounech pronajatý, nic v něm ale nenasvědčovalo tomu, že by se sbalil a odjel. Naposledy byl podle svědků viděn právě u Ohře, když předtím navštívil nedaleký noční klub. Na břehu řeky se našla jeho bunda a mobil.

Policisté s potápěči prohledávali Ohři už v prosinci, krátce po jeho zmizení. Na Nechranicích kvůli tomu nechali dokonce snížit hladinu vody. Dnes pátrání obnovili, místo Lukáše V. ale našli tělo někoho jiného. „Objevili pohřešovaného muže z Lenešic. Našli jej u břehu mezi Černcemi a Vršovicemi,“ potvrdila policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

marie60 ( 22. ledna 2013 19:16 )

To píšete už druhým rokem, že tohle dlouho nebude...kecálisti !!!!!

verkakaresova ( 22. ledna 2013 19:08 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenaBoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

marie60 ( 22. ledna 2013 18:33 )

Podnikatelé určitě ne, ale obyčejní lidé ano. Jim to asi už nic nedělá, když kolem nich plave nějaká mršina.

naidka ( 22. ledna 2013 17:49 )

myslím, že v Ganze moc podnikatelů neplave. Zato tam plavou mraky mrtvého dobytka a exkrementů všech druhů. Taková očistná koupel v Ganze je zárukou pevného zdraví (pokud to přežijete).

marie60 ( 22. ledna 2013 17:14 )

Představte si, když se koupou v Indii v řece Ganze. Já bych v ní nesmočila ani prst.

Zobrazit celou diskusi