Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragická nehoda vzala Martině lásku: S Michalem (†24) plánovali společný život

Autor: psch, Čas.sk - 
8. ledna 2013
10:45

Mladý řidič Michal (†24) byl čerstvě zamilovaný. S krásnou Martinou (18) plánovali společně žít. Jeden život, ale i naděje vyhasla v jeden osudový večer. Martina s kamarádkou Veronikou (obě 18) skončily v nemocnici.

Život mladého Michala (†24) vyhasl při tragické nehodě. Se svojí přítelkyní Martinou (18) zrovna jeli do slovenské Šintavy. Když se Michal otáčel na silnici, narazilo do nich další auto, které řídil Petr (22). Střetu prý už nedokázal zabránit. Renault Megan, který si Michal půjčil od maminky, byl na padrť.

V osudný pátek vyzvedávali Michal s Martinou jejich kamarádku Veroniku (18). Daleko ale nedojeli. „Večer si ode mě půjčil klíče, protože svoje auto měl rozbité. Michal byl dobrý řidič. Doteď nevím, co přesně se stalo, vím jen, že se otáčel na cestě. Byl čerstvě zamilovaný do Martiny. Byla to jeho velká láska, chtěl s ní žít,“ vypráví Michalova maminka Stanislava.

Nejdřív manžel, teď syn

Pro Michalovu maminku to byla obrovská rána. Nejdřív přišla o manžela, teď jí zemřel i syn. „Je to pro nás obrovská tragédie, před rokem zemřel můj manžel a teď můj syn. Měla takovou radost ze života, tak moc miloval Martinku a teď je všechno pryč. Vím, že Martina je na tom velmi zle,“ dodává se slzami v očích matka Stanislava.

Martina je na JIP

Zdravotní stav Michalovy přítelkyně Martiny je vážný, leží na jednotce intenzivní péče. „Její stav je nadále mimořádně vážný. Má vnitřní poranění plic a těžký otřes mozku,“ řekl náměstek trnavské nemocnice Ján Ušák. Její kamarádka Veronika je stabilizovaná.

Veronika Michala vůbec neznala

„Moje dcera měla jet domů autobusem, nevím, proč si sedla do auta k cizímu muži. Martinu sice znala, ale toho řidiče vůbec ne. Jen co si sedla do auta, napálilo to do nich další auto,“ popisuje osudné chvíle otec Veroniky. „Veronika byla celá od krve, na první pohled vypadala mnohem hůř, než její kamarádka Martina,“ pokračuje otec.

obcantohotobordelu ( 8. ledna 2013 20:05 )

No, tak já jsem na autě životně závislá. Bydlím v lese 8 km od jakékoliv civilizace, takže třeba doktor nebo nemocnice, práce - všude musím autem. Nic jiného tu jaksi není...

hiawatha ( 8. ledna 2013 19:06 )

Pepa z depa asi zadny decka nema, jinak by vedel, jak se mladi chovaji. Proste si tim musi projit a nekteri maji vic stesti, nez ti druzi a preziji jejich "teleci leta" bez uhony. Moji kluci byli strasny ucha a nadelali se volovin, az hruza. Prezili ve zdravi a dnes jsou z nich vazeni specialiste v jejich oborech, maji rodinu a jsou to opravdu dobri chlapi.

hiawatha ( 8. ledna 2013 18:58 )

Jak zensky nebiju, tak tobe bych hned jednu s chuti flaknul, ty slepice. Asi soudis podle sebe, ze?

hiawatha ( 8. ledna 2013 18:57 )

Teda me je z tech vasich prispevku tady na bliti. Takhle muze psat jen nekdo, kdo nema deti, protoze ten, kdo je ma vi, ze decka delaji voloviny a je rad, kdyz jeho decka preziji tyhle "teleci roky" bez uhony. Chyby na silnici delaji i profesionalove. A komentovat zamilovanost mladeho cloveka zpusobem, jakym to dela vykutalena.vdova, je naprosto nechutne

pea.p ( 8. ledna 2013 14:40 )

Tady naštěstí zemřel "pouze " řidič, který nehodu zavinil.

Zobrazit celou diskusi