Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřeb cirkusáka Berouska (†62): Bavil diváky do posledního dechu!

Autor: oj - 
7. ledna 2013
19:39

Naposledy se včera zatáhla opona za členem cirkusové rodiny a artistou Františkem Berouskem (†62). Ten se nedožil nového roku, zemřel totiž 30. prosince.

Kolem 150 truchlících se sešlo před kaplí v Olšanských hřbitovech. Početná rodina Berousků a jiní přátelé přišli vzdát hold špičkovému, českému akrobatovi Františku Berouskovi.

Ten měl pohřeb formou církevního obřadu. Nejdříve na něho příchozí zavzpomínali v kapli za zvuku dojemné, smuteční hudby. Posléze se jejich průvod vydal za pohřebním vozem směrem k nedaleké rodinné hrobce.

Farář, který obřadem provázel, pronesl za umělce modlitbu a nechal spustit rakev do země. „Dožil po boku své sestry. Dokud mohl, stále vystupoval, i přes zdravotní problémy,“ prozradil Blesku člen rodiny Ludvík Berousek.

prefikana ( 9. ledna 2013 23:37 )

Ja vubec nevim, poslala jsem jim email ale neodpovedeli mi. Ale ja si nejsu niceho vedoma, to je to nejhorsi. Jednou se mi stalo, ze jsme tady mluvili o kockach a ja jsem napsala ze jsem mela kdysik v Cesku rezateho krasneho ko-cou-ra (tehdy jsem to napsala normalne jak se to pise) a oni me to slovo vysrafovali ... takze jsem zrejme tedka nenapsala take nic vulgarniho, ale oni se tam jen zblaznili v cenzure, ja vazne o nicem cim bych se provinila nevim. S nikym tady nejsu na noze, takze nechapu! A jsu rada, ze jsu zpatky, je tady sem tam sranda!

dobrotka ( 9. ledna 2013 23:08 )

cinderello, cos zase placla, ze te smazli?

dobrotka ( 9. ledna 2013 23:07 )

panenko, tos to krapet nedomyslela

dobrotka ( 9. ledna 2013 23:06 )

Vsichni na tom nahrobku maji nejak brzke datum umrti

santini ( 9. ledna 2013 16:51 )

Možná,že jsem trapný staromilec,ale nešlo takového špičkového umělce trochu uctít a nemít na sobě ty příšerný hadry hodné kolotočáře Kočky?

Zobrazit celou diskusi