Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Chlípný strýček se pokusil znásilnit neteř (13): Dostal pět let!

Jan J. dostal za pokus o znásilnění své neteře pětiletý trest
Jan J. dostal za pokus o znásilnění své neteře pětiletý trest  (Autor: Foto Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
7. ledna 2013
22:14

Se svojí vlastní neteří Martou (13) si chtěl užít Jan J. (36) z Náchodska. Za pokus o znásilnění dívky dostal u hradeckého krajského soudu pět let vězení a musí se chodit léčit k sexuologovi. Vzal si lhůtu na odvolání.

O styk s žákyní tehdy 7. třídy se strýc pokusil během návštěvy Marty loni v létě u babičky, která je jeho matkou a muž u ní i bydlel. Marta tam v soudný den byla i s mladším bráškou a sestřenicí a u babičky i přespali.

Jan J. dětem před spaním řekl, že je namasíruje. Martě to ale nebylo příjemné, protože jí sahal na intimní části, přesto ho ale nechala. Jenže v noci si lehl mezi děti na rozloženém gauči, a dívku, která předstírala spánek, což nevěděl, osahával, strkal prsty do jejího přirození a pokusil o soulož. „Nic to ale se mnou nedělalo. Vůbec se mi nepostavil. Tak jsem se na to vypr….a šel jsem spát,“ popsal Jan J. na policii po svém zadržení.

Úchylný strýček Jan J. v poutech Úchylný strýček Jan J. v poutech | Foto Blesk - Jitka Pecharová

Trestní stíhání muže iniciovala jeho matka, které Marta druhý den ráno svěřila, se ji strýc pokusil znásilnit. Babička zavolala policii, a podle vnoučat vzala na muže hůl, se kterou muže chtěla zbít. Ten ale, když zjistil, že vše prasklo, odešel mezitím z domu a toulal se po okolí. Své jednání si sám nedokázal vysvětlit. „Nechci se k tomu vracet,“ styděl se u soudu obžalovaný muž.

malamuti ( 8. ledna 2013 08:50 )

Neboj se, ten si to plně užije.

malamuti ( 8. ledna 2013 08:49 )

Dobytek.

djaba ( 8. ledna 2013 00:02 )

Ty hnusnej úchyle,nejsme v Indii,a protože jsme v Česku ,uřízl bych ti střevo vole.A vo no by tě to přešlo , tyčí. vole.

majojo ( 7. ledna 2013 23:07 )

Já už myslela, že dostal milost!

Zobrazit celou diskusi