Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hromadná nehoda u Staré Boleslavi: Silnici blokuje 15 aut!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: ČTK, ljš - 
17. prosince 2012
07:24

Dopravu v Česku komplikuje náledí. Na rychlostní silnici R10 se srazilo ve směru na Liberec 15 aut, ve směru na Prahu potom další tři vozy. Komplikace hlásí i další kraje.

Kvůli hromadné nehodě asi 15 aut byla dnes kolem 6:30 uzavřena rychlostní silnice R10 ve směru na Liberec na 14. kilometru u sjezdu na Starou Boleslav. Dva lidé byli lehce zraněni. "Tři auta se srazila ve stejném místě také ve směru na Prahu, který ale zůstává průjezdný. Na místě se tvoří kolony," řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Dopravu v Česku komplikují namrzlé vozovky. "Náledí mohlo být jednou z příčin nehod, stejně jako nepřízpůsobení jízdy stavu vozovky," uvedl policejní mluvčí.

kajina ( 17. prosince 2012 14:25 )

už jsem o tom psala asi před třema hodinama a můj příspěvek tu není, je to sprostota - jinak naprosto s vámi souhlasím .... je mi z toho zle

ornel ( 17. prosince 2012 13:50 )

oni ty peníze jsou.Jen se vrážej do hloupostí jako pořádání MS v klasickém lyžování v Liberci--- 7 dní-4 miliardy v háji a dnes přemejšlej o další podobné akci.Za pár týdnů půjde zlatokop Pelta za kalouskem pro peníze na národní stadion.Kalousek je blázen a dá je.Pořádání jednoho běhu okolo pražského Hradu.Sníh se vozil od nás z Jizerek a další a další.Nepočítám špatně investované miliardy a ty odkloněné.Víš co by za to bylo techniky?Pracovních míst?Obhajuješ bordel který obhájit nelze.Pracoval jsem a18 měsíců žil ve švýcarsku ve výšce 1580.Problém se sněhem tam nebyl a to napadlo kolikrát za noc 50cm.Vím že nejsme švýcarsko,ale když něco vlastním,tak se o to musím starat.Města jsou neudržovaná stejně.Státu se vyplatí neuklízet.On se proti úrazúm občana pojistí a tím to končí.

kdoasi ( 17. prosince 2012 13:46 )

kdoasi ( 17. prosince 2012 13:45 )

Už jsi někdy viděla,aby byla na Blesku u kofol otevřená diskuze? Akorát nás chtějí nas*at!!!

kdoasi ( 17. prosince 2012 13:36 )

e.44 díky za tip. Přesně to stejné, co popisuje reflex, mně zvedlo ze židle.Od Fischerové je to grázlovina nejtěžšího kalibru a jestli chce jejich rodina táhnout za provaz s hnědočechy,tak ať si je nastěhujou domů a přestanou se na nich zviditelňovat.Já ale Fischera nevolím!! Tímhle se u mne definitivně odepsal

Zobrazit celou diskusi