Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plavkyně Gabriela (†19) zemřela při cestě za svou láskou

Autor: shp, Nový Čas - 
12. prosince 2012
19:30

Chtěla už být se svým novým objevem, ale za láskou už nedojela. Cesta za přítelem Michalem se stala plavkyni Gabriele (†19) osudná. Srazil jí kamion makedonského řidiče (51).

Život nadějné plavkyně Gabriely vyhasl v pondělí v slovenské obci Madunice, když vjel do protisměru makedonský řidič se svým kamionem a mladou studentku v autě úplně sešrotoval. Gabriela jela za svým novým přítelem Michalem. Zemřela několik kilometrů od jeho domova.

Přítele plánovala představit rodičům

Rodina Gabriely je z její smrti zdrcená. „Byla to naše jediná dcera, jsme na pokraji zoufalství. V osudný večer jela za svým přítelem. Byla s ním jen krátkou dobu, plánovala nám ho v následujících dnech představit,“ řekl zoufalý otec mladé dívčiny. Dívka byla nadějnou plavkyní. „Měla za sebou úspěchy jako juniorka, plavala v Americe,“ dodal tatínek.

Měl jsem zemřít raději já

Obrovský žal zažívá také přítel Michal. „Neskutečně jsem ji miloval, mám obrovské výčitky, že se to stalo právě tehdy, kdy jela za mnou. Můj život bez ní skončil,“ prohlásil. Makedonskému řidiči hrozí za usmrcení pět let vězení a už státní zástupce navrhl jeho umístění do vazby. Podle očitých svědků křičel po nehodě, že měl zemřít raději on.

jeromeklapka ( 13. prosince 2012 11:24 )

Vidím,že služba pri klávesnici ti už začala...nie si ty nejaký prd...ko z redakcie,aby sa tu chytal všetkého?

pattapuf ( 13. prosince 2012 08:10 )

A pak, že si plavci nevydělávají slušné peníze.

jeromeklapka ( 13. prosince 2012 00:41 )

To je mi logika A nevyberá to sem náhodou redakcia blesku? Koľko ty máš rokov?

odol ( 12. prosince 2012 23:46 )

Pamätám sa na tragédiu českého autobusu pri obci Makov,kde sa prevrátil autobus s českými turistami,ako sme pomáhali aby následky udalosti boli čo najmenšie,no i tak ich tam 9 zahynulo.To je tragédia a sarkazmus takýchto nehôd.Teraz si v pohode a za moment nie si alebo ti to zmení celý život.Smutné,bez rozdielu veku,národnosti,územia....

dareba ( 12. prosince 2012 21:20 )

debile

Zobrazit celou diskusi