Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hromadná sebevražda v autě a tři mrtví: Každý měl svůj důvod!

Autor: jad, rys - 
7. prosince 2012
07:07

Nová fakta v případu hromadné sebevraždy v autě nedaleko Prahy. Policisté včera Blesku potvrdili důvody, proč si Martin M. (†39), Jan K. (†27) a Šárka M. (†37) dobrovolně zvolili smrt.

Trojice se otrávila výfukovými plyna v autě na poli nedaleko Prahy. Motivem v případě Jana a Šárky bylo znechucení životem. „Lidé z jejich okolí měli dojem, že mají divné myšlenky i řeči, ale nikoho nenapadlo, že by chtěli spáchat sebevraždu,“ řekl Blesku šéf policistů Prahy-západ Michal Murín.

U Martina byl důvodem zoufalého činu podle všeho strach, že ho bude policie trestně stíhat. Rodiče Šárky M. (†37) nevěří, že si jejich dcera sama dobrovolně vzala život. Šárka byla prý velice soběstačnou ženou, která se vždy uměla o sebe postarat a vždy si uměla najít práci.

„Nikdy by s nějakejma chlapama nesedla takhle do auta a tam dobrovolně spáchala sebevraždu. Tomu prostě nevěřím,“ řekla maminka Šárky. Její dcera má právě dnes pohřeb. 

nojasne ( 16. prosince 2012 11:22 )

život je danajský dar a jen srab tady na planetě zabírá místo, pokud už nemá jak být užitečný sobě nebo jiným

dfghjk ( 7. prosince 2012 13:50 )

...a Blesk byl jako obvykle přímo v centru dění a když si fotil, policajti mu ještě hezky zapozovali. Není nad to mít dobré kámoše!

frantaklika ( 7. prosince 2012 12:47 )

pokud je člověk zdravý a může jednat, tak je sebevražda čin totálního zoufalce nebo zbabělce, vždycky se dá bojovat a zase může být lépe. Pokud má člověk nevyléčitelnou nemoc může o svém osudu rozhodnout sám.

pepazdp ( 7. prosince 2012 12:25 )

Po mě těžko. Nekecám tu blbě jako ty, že jim rozumím, že ty zbabělce chápu. Já mám život rád, jedno jestli jsem zrovna nahoře nebo dole a nesvádím svoje problémy na společnost.

donchicho ( 7. prosince 2012 12:10 )

Az po tobe,kdyz mi das vedet...

Zobrazit celou diskusi