Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sebevražda tří lidí? Dva muže a dívku našli v autě s výfukem zavedeným dovnitř!

Autor: red - 
28. listopadu 2012
13:52

Policie našla v Roblíně u Prahy v autě tři lidi bez známek života. Lékař na místě konstatoval smrt. Podle všeho jde o hromadnou sebevraždu výfukovými plyny. Uvnitř automobilu byli dva muži a jedna mladá žena.

„Zatím k tomu nemůžu moc říct, tři mrtví byli nalezeni hlídkou městské policie, podle prvotních informací se otrávili výfukovými zplodinami, protože měli výfuk zavedený přímo do osobního auta,“ řekla Blesku mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Zároveň potvrdila, že jde o dva muže a jednu ženu.

Trojice lidí byla nalezena ve vínové Škodě Felicia s ústeckou poznávací značkou. Okýnko na zadním sedadle za řidičem bylo ucpané mikinami. Zřejmě tudy si tři lidé zavedli do auta hadici napojenou na výfuk. Podle informací Blesk.cz použili sebevrazi hadici od vysavače. Druhé okýnko na zadním sedadle rozbili záchranáři, kteří se pokoušeli dostat dovnitř.

Roblín u Prahy - místo, kde si vzali život tři lidé! Roblín u Prahy - místo, kde si vzali život tři lidé! | Google Maps

bersimalinecka ( 28. listopadu 2012 21:26 )

ale Komanče má s velkým K , machr.

bersimalinecka ( 28. listopadu 2012 21:24 )

mě napadla ŽE BY nějaká sekta ale jinde psali že auto patřilo někomu jinému tam v okolí.Nejstaršímu bylo 39 tak by aspoň on měl mít rozum. že by si "přitápěli"?DNESKA UŽ SE ČLOVĚK NEMŮŽE DIVIT NIČEMU.Lidi padají z oken....Do hlavy jim nikdo nevidí

gevi ( 28. listopadu 2012 20:17 )

Za tím politiku nehledejte. To by vám taky někdo mohl řícet, že to udělali kvůli tomu, jak jdou komunisté znovu nahoru.

kudlana ( 28. listopadu 2012 19:20 )

Mno, otrava výfukovými plyny mě navedla na jeden blog, kde si ti lidé sebevraždu domlouvají alespoň ve dvojici - že prý se to ve dvou lépe táhne. Při čtení těch komentů mi šel mráz po zádech...

egyptanka ( 28. listopadu 2012 19:19 )

moc se nesmejte,abychom tu za chvili necetli o Vas!

Zobrazit celou diskusi