Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pirátovi 2222 Trpišovskému u soudu sklaplo: Přijel jako řidič, odjel jako spolujezdec

Autor: Richard Veselý - 
5. prosince 2012
14:44

Nejznámější silniční pirát Česka Aleš Trpišovský si sedm let nezařídí. Poslední jeho naděje na změnu rozsudku totiž zhasly, když soud zamítl jeho odvolání. Silniční pirát je tak za nebezpečné vybržďování na dálnici D1 potrestán podmínkou a zákazem řízení na 7 let.

Dobrá zpráva pro řidiče! Trpišovský, známý pod přezdívkou »Pirát 2222«, nesmí za volant. Za to, že v prosinci 2010 vybržďováním trestal řidiče na dálnici D1 za pomalou jízdu, má navíc má i podmínečný trest. „Doplňování dokazování, které navrhuje obhajoba, není na místě. Trest není přehnaně přísný,“ zdůvodnil své rozhodnutí soudce Jiří Lněnička.

Hrál na city

Trpišovský se skoro po celou dobu tvářil, jakoby se ho jednání netýkalo. Na konci ale ožil a snažil se hrát na city: „To, že k tomu všemu došlo a takovým způsobem se to zmedializovalo, zničilo mi to profesní i soukromý život. Mám dvě malé děti…,“ postěžoval si před soudem. Znovu tvrdil, že je nevinný. „Já jsem dobržďoval za vozidly. Druhý řidič se nevěnoval řízení,“ tvrdil.

Video  Trpišovský žádal nižší trest, nakonec soud potvrdil dvouletou podmínku  - Blesk - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Zapomněl klíčky

To, že byl Trpišovský ve skutečnosti soudu obával, ukázal jeho zkrat před začátkem jednání. U vstupu si totiž během kontroly zapomněl klíčky od svého BMW. Když ho na to novináři upozornili, ihned se pro ně rozběhl. Namáhal se celkem zbytečně. Dlouho je totiž nebude potřebovat.

honza51 ( 5. prosince 2012 21:52 )

Hlupáku, už nepi, anebo nefetuj !Hňupe!

ki33 ( 5. prosince 2012 19:37 )

decathlon: to ne, to by přece žádný soud nemohl udělat? A nepiš, že jsem naivní . To už by bylo do nebe volající!

ki33 ( 5. prosince 2012 19:36 )

moiaza:

moiaza ( 5. prosince 2012 19:02 )

Výsměch všem slušným řidičům. Podobným grázlům jako Trpišovský bych odebírál řidičák aspoň na 10 let. Nemají svědomí, ani soucit.

honza51 ( 5. prosince 2012 17:48 )

Ale to PRASE si to vůbec nepřipouští. On je teď "chudák". Jezdí jako swině, ale kariéru mu zničila média. To je HNUS AROGANTNÍ!!!

Zobrazit celou diskusi