Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Před koncem světa se britský spisovatel ukryl na Slovensku!

Britský spisovatel O'Toole utekl na Slovensko, připravuje se zde na konec světa. I se svou ženou Renátou
Britský spisovatel O'Toole utekl na Slovensko, připravuje se zde na konec světa. I se svou ženou Renátou  (Autor: Nový čas)
Autor: Nový Čas, evak - 
15. prosince 2012
15:00

Spisovatel O'Toole má jasno - v Británii lidé šanci na přežití konce světa valnou nemají, a tak se vydal ukrýt do Střední Evropy. Ve své skrýši na Slovensku věří, že ho apokalypsa nedostihne.

Britský spisovatel sci-fi Edward O'Toole se natolik obává konce světa, že se rozhodl uprchnout z ostrovů, kde očekává největší pohromu, až se lidé budou shánět po surovinách.

Před 14 lety se schoval ve slovenském Svidníku, kde se později oženil s Renátou. Ke svému domu nemá připojenou elektřinu ani plyn.

„Myslím, že přijde temný věk. Všichni budou shánět stejné zdroje. Chci být připravený, abych měl já a moje děti šanci přežít,“ řekl O'Toole v dokumentu na National Geographic Channel.

Zároveň dodal domněnku, že se v Británii během konce světa nedokáže většina lidí zachránit, a do týdne pomře.

bittvera ( 16. prosince 2012 11:29 )

anka ( 15. prosince 2012 20:50 )

no ja obdivuji hlavne jeho manzelku Renatu, zit bez elektriny a bez plynu, to musi byt upla pohadka....

inqizitor ( 15. prosince 2012 20:31 )

naidka ( 15. prosince 2012 19:53 )

ani já nepíšu, že to říkal, prostě uznal za vhodné se přestěhovat na Slovensko s tím, že se tam ukryje před koncem světa. Nesmysl nebo ne? Ale souhlasím s tím, přírodu máte překrásnou a nádhernou.

jeromeklapka ( 15. prosince 2012 18:57 )

On nepovedal,že je tam najbezpečnejšie...ukryl sa do zastrčeného kúta Slovenska,žije tam bez el. a plyn.prípojky,aby sa naučil žiť sebestačne...páčila sa mu takmer nedotknutá príroda...

Zobrazit celou diskusi