Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Syn vyzvedl matku (†82) z domova důchodců, a pak ji zastřelil

Syn zastřelil svou matku.
Syn zastřelil svou matku.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, tis - 
29. listopadu 2012
22:57

Rodinné drama nedaleko města Partizánske šokovalo téměř celé Slovensko. Dvaapadesátiletý Ľuboš Včelka tam totiž zastřelil svou matku Boženu (†82) poté, co ji vyzvedl z domova důchodců, pak namířil zbraň proti sobě.

Rodinné setkání se proměnilo v drama. Muž na svou matku podle policie vytáhl v autě zbraň a zastřelil ji. Následně zavolal na policii. Když policisté přijeli, muž ještě stihl prozradit, co udělal a následně spáchal sebevraždu.

"Ženu s prostřeleným hrudníkem se záchranářům nepodařilo oživit, muže se zraněnou hlavou převezli do nemocnice," informoval dispečer záchranné služby Boris Chmel. V pozdních večerních hodinách však zraněním podlehl i Ľuboš Včelka.

Sestra z domova důchodců Ľubica Bartošová prozradila, že ženu její syn pravidelně navštěvoval a vodil na procházky. Nikdo tedy netušil, že by mohlo k tragédii dojít.

Muž měl však v poslední době velké finanční problémy, byl bez práce a kvůli dluhům byl nucen prodat byt a matku dát do domova důchodců.

 

 

 

 

 

blooroses ( 30. listopadu 2012 14:02 )

ladybug ( 30. listopadu 2012 07:19 )

To, že si lidi nadělají dluhů, není vinou vlády. Češi, teď jste svobodní, tak se musíte starat sami o sebe. A být zodpovědní za svoje finance.

e.44 ( 30. listopadu 2012 01:14 )

Kradousek emigroval na Slovač?

Zobrazit celou diskusi