Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muslim střílel v mešitě v Brně ze samopalu! Hrál si na teroristu?

Autor: Ondřej Požár - 
26. listopadu 2012
18:51

Ostře kázal v brněnské mešitě proti Židům. Věrného muslima Lukáše V. při tom hlídal muž se samopalem. A pak si kazatel z repliky zbraně, užívané teroristy, s chutí v modlitebně zastřílel!

Čtyři roky staré fotografie z mešity v Brně získal bývalý muslim Lukáš Lhoťan od člověka z okruhu věřících, kteří vyznávají Alláha. A v pondělí některé snímky zveřejnil na svém blogu.

Střelce přirovnává k Hamásu

„Můžete to považovat za blbnutí mladého kluka, ale také možná i za ukázku něčeho mnohem vážnějšího.

Zbraň, kterou má Lukáš V. na fotografiích, je model AK-47, tak oblíbený i teroristy z hnutí Hamas, kteří tak rádi vraždí židovské děti a ty svoje používají jako živé štíty,“ nebere si servítky Lhoťan.

O kontroverzních fotkách však šéf Islámské nadace - spravující mešitu - Muneeb Hassan Alrawi (46) nic neví.

„Ten samopal může být hračka. Pan Lhoťan nám kradl fotky, podal jsem na něj asi před dvěma roky trestní oznámení. On se nám za každou cenu mstí,“ řekl pro Blesk.cz Muneeb Hassan.

Střílelo se z repliky kuličkami

Podle Lhoťana jsou fotky pravé. „Samopal není originál. Je to airsoftová zbraň na kuličky, z níž asistent Alrawiho Lukáš V. střílel na terče v zadní části mešity poté, co kázal proti židům tak ostře, že si na něj Židovská obec později stěžovala,“ tvrdí někdejší muslim.

V brněnské modlitebně ve Vídeňské ulici se podle Lhoťana prý střílelo i z ostrých zbraní! I proto může být rozrůstající se muslimská komunita hrozbou. A dodal, že zmíněné trestní oznámení za údajnou krádež snímků policie po vyšetřování odložila.

Lhoťan pomohl odhalit muslima Libora Matouše, který kandidoval v krajských volbách za Suverenitu Bobošíkové jako číslo 2. Suverenita je proti muslimům a mešitám.

Policie už střelbu vyšetřuje

Policie se Lhoťanovým blogem zabývá. „Zjišťujeme, kdo je autorem článku na internetu a za jakých okolností fotografie v mešitě vznikly,“ potvrdila policistka Petra Vedrová.

Střelec Lukáš V. se k věci odmítl vyjádřit. Alrawi však dodal, že oba Lukášové měli před lety klíče k mešitě, kam chodili v nepřítomnosti Hassana a dalších původem arabských muslimů. „Ty fotky musely vzniknout v naší nepřítomnosti o víkendech,“ míní předseda Islámské nadace.


solnareduard ( 16. prosince 2012 09:40 )

Islám do Čech nepatří,co to může být za krá.u, že dovolí postavit v Čechách minaret-islam a křestané je ohenˇa voda.Tato kombinace je neslučitelná se životem.Fanatismus je hořší jak tsunami a tornádo dohromady.

ovadmoucha ( 26. listopadu 2012 23:32 )

Pryč s Islámem, to nám byl čert dlužen...

vylizanaprdel ( 26. listopadu 2012 23:20 )

a zidy taky a zabijem dve mouchy jednou ranou

12356 ( 26. listopadu 2012 22:58 )

Na tom snimku z kazani v brnenske mesite je videt, jak mirumilovne nabozenstvi je islam.

mirco ( 26. listopadu 2012 21:10 )

jak je vubec mozne, ze si tu havet nechali vybudovat v Brne? se tam zblaznili nebo co? Okamzite ho deportovat nekde smer afganistan... tam at si trenuje strely kolik chce....cim driv tim lip, driv nez udela neco hrozneho. Takove lidi co jsou fanatizovani nekde z afghanu, tak ty je treba mit na pozoru. Ten blazen je schopny zabijet s hrdosti...

Zobrazit celou diskusi