Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Perníková bába: Feťáci museli za drogu mýt i nádobí!

Danuše Dubová měla u sebe 80 gramů pervitinu a další věci k jeho výrobě.
Danuše Dubová měla u sebe 80 gramů pervitinu a další věci k jeho výrobě.  (Autor: Reprofoto FTV Prima)
Autor: raj, INT - 
4. listopadu 2012
19:31

Nejstarším výrobcem a prodejcem drog v Česku je zřejmě Danuše Dubová (63) z Jihlavy. Narkomanům dodávala pervitin. Mnozí z nich ale na zaplacení drogy neměli peníze. Museli proto v domácnosti dealerky otročit!

Žena je už v podmínce, soud nyní rozhoduje o jejím dalším trestu. Minulý týden u ní kriminalisté navíc našli další pervitin, lidově zvaný perník. „Při domovních prohlídkách jsme našli 80 gramů pervitinu a další věci k výrobě drogy,“ řekl vedoucí jihlavské policie Petr Petr.

Vaří celá rodina

Společně se ženou byli zadrženi další dva lidé, syn Dubové a jeho přítelkyně. I oni se prý na výrobě drogy podíleli. Danuše Dubová je nenapravitelná. Loni v listopadu byla odsouzena k dvouleté podmínce. Policie u ní našla půl kilogramu marihuany. Teď byla před soudem znovu. Loni údajně vyrobila a prodala patnáct až dvacet dávek pervitinu. Teď už to podmínka nebude. „Ženě hrozí trest od dvou do deseti let,“ řekla mluvčí policie Kraje Vysočina Dana Čírtková.

Narkomani platili ženě za drogu velké peníze. Ale ne všichni je měli. Ti, kteří smrděli korunou, museli v domácnosti dealerky uklízet, klepat koberce, mýt nádobí a podobně.

marie60 ( 4. listopadu 2012 20:10 )

K.ráva perníková , byla v podmínce ale přesto vyráběla ještě se synem a jeho přítelkyní tenhle šurvajz. Tyhle lidi nelituji,at´ jim dají co nejtvrdší trest.

marie60 ( 4. listopadu 2012 20:03 )

retino ( 4. listopadu 2012 19:58 )

M i uteklo písmenko K,pořád nic,proti češtině PLESKU! Ale chytili se za nos a chybu opravili!!!

retino ( 4. listopadu 2012 19:49 )

M Í T NÁDOBÍ? ja může někdo takhle prznit češtinu !?!?!?!?!?!?!A to je za to placen !!!!!

rendyx111 ( 4. listopadu 2012 19:39 )

Perníková bába: Feťáci museli za drogu mít i nádobí!--- Tak ten nadpis článku,se Vám opět povedl soudruzi redaktoři....že Vy jste k bábě chodili taky a ještě dneska ten matroš působí....

Zobrazit celou diskusi