Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pejskař brutálně pomstil napadení svého psa: Důchodce (78) kopal do hlavy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: oj - 
23. října 2012
15:30

Volně pobíhající pes bez náhubku v úterý večer natolik rozčílil osmasedmdesátiletého důchodce, že ho přetáhl holí a způsobil mu poranění lebky. Majitel psa poté penzistu napadl pěstmi. V brutálním útoku pokračoval, i když už důchodce ležel na zemi. Kopal ho do obličeje a hrudníku.

"Včera kolem 19.35 hodin na chodníku před panelovým domem na ulici Werichova v Olomouci, se osmasedmdesátiletý muž ohnal svojí holí po volně pobíhajícím psovi bez náhubku. Majitel psa zareagoval na chování seniora tak, že ho fyzicky napadl," uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková

Napadený senior upadl senior na zem, útok ale neskončil. "Pokračoval dále kopáním do horní poloviny těla seniora," řekla Štrbáková. Od surového bití důchodce upustil až ve chvíli, kdy ho okřikl jeden z obyvatel panelového domu.

Senior utrpěl zranění v obličeji a v oblasti břicha, s kterými byl převezen záchrannou službou do nemocnice. Podle informací idnes.cz je těžce poraněný i pes. Údajně se jednalo o jorkšírského teriéra, kterého čeká vyšetření magnetickou rezonancí ve veterinární stanici v Brně.

Policisté v současné době případ šetří jako podezření ze spáchání přečinu vVýtržnictví. Po pachateli pátrají.

jakarte ( 26. října 2012 11:59 )

Omlouvam se za pravopisnou chybu. Ovsem ocekaval jsem nejaky argument k tematu. Ne odvadeni pozornosti. A kdyz jsme u toho pravopisu, Jakarte je nesklonne ( to je k Vasemu prispevku nahore)

12356 ( 25. října 2012 22:30 )

nauc se cesky ty thymoline (skvely, skvela, skvele) pridavne jmeno tvrde, tvrdoline

12356 ( 25. října 2012 22:28 )

naidka, ja bych ho jednou mystifikovala

12356 ( 25. října 2012 22:27 )

Presne tak, mne staci je pozorovat v saline a muj syn kdyz byl malej a jezdil salinou do skoly, tak obden prisel s brekem, ze mu vynadala nejaka stara pani a nebo pan (chodil do treti tridy) bud mel aktovku na zadech a ta prekazela a nebo nemela aktovku na zadech a tak prekazela na zemi, nebo se ho jednou stara cuza drzela za vlasy, kdyz si myslela, ze pada, nebo nevstal dost rychle ze sedadla.... tak jak rika rada-s. perfektne receene!

12356 ( 25. října 2012 22:23 )

Tak si to trosku oprav, brutalne zmlacenej byl ten pes, ten ma prasklou lebku a nevi se jestli vubec prezije, tak si laskeve nehrej na humanistu, ty jakarto

Zobrazit celou diskusi