Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Konflikt před bordelem Ve Smečkách: Namol opilá tanečnice napadla strážníky

Video se připravuje ...
Autor: rvs - 
19. října 2012
13:02

Křik, sprosté nadávky a napadení strážníků! Tak se vyhrotil konflikt mezi zaměstnanci nočního podniku Ve Smečkách a městskými policisty.

Dramatický noční incident se odehrál přímo před kontroverzním nočním podnikem v ulici Ve Smečkách, v těsné blízkosti Václavského náměstí. Právě tam, kde dříve tancovaly polonahé dívky ve výlohách…

„Strážníci na ulici řešili přestupek s mladou ženou. Do sporu se vzápětí agresivním způsobem zapojila i její kamarádka,“ popsala mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Zatímco byla první žena při komunikaci se strážníky v klidu, její namol opilá kamarádka ztropila hysterickou scénu, během které strážníkům sprostě nadávala a údajně se je dokonce snažila poškrábat na obličeji. Podle informací Blesku se jednalo přímo o zaměstnankyni nočního klubu.

Do konfliktu se vzápětí zapojil i přiopilý provozní podniku, který začal kopat do policejního auta. Oba výtržníci skončili na policii.

hofihofi ( 19. října 2012 15:34 )

Tancila valecny tanec.

hofihofi ( 19. října 2012 15:34 )

A ty bys ozralou a agresivni babu libal vid?

stařec ( 19. října 2012 15:00 )

Opravdoví CHLAPI ti měšťáci,klepeta se nasazují zločincům a ne ožralé šlapce!!!Opět si léčili mindrák,že ho mají malého!!!

Zobrazit celou diskusi