Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítelkyně zabitého Vytopila vzkazuje obviněné: Ať se za vraždu smaží v pekle!

Autor: Ondřej Požár, lmk - 
10. října 2012
05:00

Třináct měsíců trvalo, než se vražda brněnského místostarosty Aleše Vytopila (†36) dostala k soudu. A přítelkyně politika Pavla A. (29) vzkazuje přes Blesk před dnešním procesem: Ať se z vraždy obviněná Radka O. smaží v pekle!

Právě s Pavlou A. rozjel loni 9. září zastřelený místostarosta pár dnů před smrtí podnikání ve dvou hospůdkách v Hrotovicích na Brněnsku. Hernu a bar před tím provozoval Pavlin expřítel Filip O. (38), který je s bývalou ženou Radkou O. (46) z vraždy politika obviněný.

Milostný propletenec

„Pořád věřím, že Filip je nevinný. A Radka ať se smaží v pekle!“ nebere si servítky Pavla A. Ta bude hned druhý den procesu (zítra) vyslechnuta jako první a zároveň korunní svědkyně.

„Mám z toho strach, ale snad to zvládnu,“ řekla Blesku žena, která má s obžalovaným Filipem O. dvouletou dcerku Míšu. Tu si ještě loni v létě při společné dovolené s Pavlou A. a jejím synem zamiloval zavražděný ženatý Vytopil, který nemohl mít děti, a stal se podle policie »čtvrtým« vrcholem milostného trojúhelníku.

Podle výpovědi jedné svědkyně bylo prý manželství politika spíše formální. Vytopilova žena Silvie (38) na včera zaslané otázky neodpověděla. I ona by však měla svědčit u soudu.

Předseda senátu Tomáš Kurfiřt by totiž během pěti dnů chtěl vyslechnout dvanáct svědků! Rozsudek padne zřejmě nejdříve v listopadu.

Radka O. je prý agresivní a násilnická

Obžalovaní exmanželé podle spisu vylákali Aleše Vytopila do Mariánského údolí v Brně-Líšni, kde ho prý Radka O. popravila ranou z pistole do hlavy. Tělo naložili do auta a druhý den ho obviněná žena s nezjištěným komplicem pohřbila v lesíku na Znojemsku. Ještě před tím ale měla oběti uříznout hlavu, aby z ní vytáhla smrtící kulku. Tu pak až do zatčení loni koncem listopadu nosila na klíčích! Podle dostupných informací ze spisu je Radka O. agresivní a násilnická a stres údajně řeší sáhnutím po zbrani.

querty ( 10. října 2012 10:13 )

Podnikání v Čechách v "pohostinství" je asi velký risk, hlavně u politiků.

mememumu ( 10. října 2012 10:04 )

Kdybys někdy zašel na hřbitov, tak bys viděl, že tituly na náhrobcích jsou u nás naprosto běžné. Pokud ti to vadí, taky si nějakej zařiď, teď to zvládne i cvičený foxteriér.

rendyx111 ( 10. října 2012 09:15 )

Ha,ha,přítelkyně Pavla,kterou její bývalý napřed zaměstnával v bordelu a pak zní udělal paní bordelmamá,a pak si nabrnkla místostarostu....ha,haaa,maj tam v Brně veselo

montevideo ( 10. října 2012 08:30 )

A to kterou z těch dvou?

sissy ( 10. října 2012 08:18 )

Ja si ji pamatuji z poradu Druha sance, delala prostitutku a brecela, ze je k nicemu. Tak to teda mela pravdu.

Zobrazit celou diskusi