Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obžalovaná z vraždy Vytopila: Nemohla jsem vraždit kvůli anorexii

Autor: psch - 
10. října 2012
13:01

Radka O. (46). Žena obžalovaná z vraždy židenického místostarosty Aleše Vytopila (†36) z ODS. Nemohla prý vraždit kvůli anorexii. To řekla dnes u soudu, kam přišla oblečená jako černá vdova.

Podivná postavička Radka O. (46), bývalá manželka dalšího obžalovaného z kauzy Vytopil Filipa O. (38). Zastřelila místostarostu Aleše Vytopila (†36). Přímo do hlavy. Tu později uřízli a ukryli na jiném místě, než zbytek. Proč?  Celý případ je plný otazníků. Některé z nich se snažila Radka O. dnes u soudu vymazat.

Radka přišla k soudu oblečená do černého trička s výstřihem, černých punčoch, černé minisukně a černé prošívané vesty.

Anorexie a privátní sex

"Pana Vytopila jsem neznala, nikdy předtím jsem ho neviděla, nemohla jsem ho zavraždit. Léčila jsem se v té době na psychiatrii, vážila jsem tehdy 35 kilogramů. Trpěla jsem anorexií, což byla reakce na stres. Živila jsem se privátním sexem," řekla dnes u soudu.

Vyznáte se v kauze zavražděného místostarosty Aleše Vytopila? Vyznáte se v kauze zavražděného místostarosty Aleše Vytopila? | Infografika Blesku

Chodil do bordelu

S Filipem O. se Radka rozvedla kvůli tomu, že hrál na automatech. To, že chodil do bordelu jí ale nevadilo. "Filip chodil až třikrát týdně do bordelu, protože měl rád v sexu změnu. Proto jsem špatně snášela, když mě opustil," řekla. Jiní lidé to mají spíš naopak... "Filip si pak našel mladou plodnou ženu. Byla to Pavla A. Má s ní dceru Michaelu."

Sex i po rozchodu

"Filip věděl, že se živím privátním sexem. On na to nic neříkal. Měli jsme spolu intimní vztah i po rozchodu," řekla Radka O.

Soudce Tomáš Kurfiřt se obžalované stále ptal na pistoli, kterou Aleše Vytopila údajně zastřelila. Radka O. přiznala, že má zbrojní průkaz nejen na vražednou pistoli, ale i na lovecké zbraně!

Antidepresiva

Na osudný den, nebo přesněji řečeno akt, si Radka nevzpomíná... "Byla jsem tenkrát pod vlivem těžkých antidepresiv, už si na nic nevzpomínám, opravdu to nevím. Nevím ani, co dělal pan obžalovaný!" tvrdí z vraždy obviněná žena.

amalia ( 18. října 2012 17:27 )

ty jsi ale krá.fa

amalia ( 18. října 2012 17:27 )

když pomineme Váš slovník, tak kolik ctihodných občanů, v minulosti i přítomnosti využívalo a využívá služeb kurtizán??? Nebyli by vyděrači...nebylo by o čem psát...

delgado100 ( 13. října 2012 07:57 )

No, už staří Římané, když soudili svobodného občana, tak se ptali Qui prodest?, čili v naší mateřštině Komu ku prospěchu? Paní Onderková mi sice moc sympatická není, ale obvinění paní Pavly mi připadá absurdní. Jak by mohla obžalovaná získat její dítě? Poukázáním na její minulost? Vždyť prostitutky byly obě. Kdo mohl ztatit víc, kdyby Pavla žila s Vytopilem? Radka, nebo Filip? A ještě jedna věc mi vrtá hlavou. Filip ve výpovědi tvrdil, že Radka Vytopila střelila do hlavy z bezprostřední blízkosti. Uváděl asi 10 cm. Beretta ráže 9 mm je už pořádný kanón a kdyby to Vytopil schytal tak, jak je to popisováno, tak mu kulka urvala půl hlavy a tu kulku by už bez minohledačky nikdo nenašel.

pilif.99 ( 11. října 2012 07:16 )

Vytopil si to udělal sám a hodil to na ně ?!

pgga ( 11. října 2012 02:53 )

Ano...prostitutka....v CR...normalni....

Zobrazit celou diskusi