Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda místostarosty Vytopila: Obviněná nosila kulku z uříznuté hlavy na klíčích

Autor: Ondřej Požár - 
13. září 2012
05:00

Otřesné věci vyplouvají na povrch v kauze surové vraždy brněnského místostarosty Aleše Vytopila (†36). Toho údajně zastřelila obviněná Radka O. (46). A smrtící kulku, vyjmutou z uříznuté hlavy oběti, pak nosila na klíčích!

Za vraždu stíhaná žena a její exmanžel Filip O. (38) podle policie vylákali politika z ODS loni 9. září do Mariánského údolí v Brně-Líšni. Tam ho Radka O. zastřelila ranou z pistole do hlavy. Mrtvolu naložili exmanželé, kteří nyní sedí ve vazbě, do kufru půjčeného auta.

Tam ji nechali do druhého dne. Pak údajná vražedkyně se svým dospělým synem převezla tělo do lesíku u Moravského Krumlova, kde je pohřbili.

„Ještě předtím ale uřízli oběti hlavu a vyňali z ní smrtonosnou kulku. Tu pak Radka nosila na klíčích! Na kulce se později našly stopy DNA. Obviněná však ve vazbě odmítá vypovídat,“ prozradil Blesku důvěryhodný zdroj. Hlava místostarosty byla údajně hozena do řeky a policie po ní už rok marně pátrá.

Motivem hrůzného činu byly složité osobní vztahy. Vytopil se podle kriminalistů stal čtvrtým vrcholem milostného trojúhelníku. Jeho přítelkyní totiž v době vraždy byla bývalá partnerka Filipa O. Pavla A. (29).

zelena.karkulka ( 14. září 2012 00:43 )

asi to byl vlkodlak a byla to stříbrná kulka

naidka ( 13. září 2012 12:31 )

Tohle by nevymyslela ani Agatha Christie.

modavivien ( 13. září 2012 12:15 )

jestli to mělo být vtipné,tak se ti to moc nepovedlo

datel ( 13. září 2012 11:53 )

no byl to ODSák. To hovoří samo o sobě, stejně, jako by to byl socan, lidovec nebo komanč...

MiKhaEll ( 13. září 2012 11:00 )

jo takže on to byl grázl tak si to možná zasloužil takže vzhledem k tvýmu příspěvku jsi taky grázl a já si tě najdu a uříznu ti tvoji tupou palici která vymýšlí píčoviny do diskuzí a vydlabu ti mozek lžící na zmrzlinu, dobře?ne seru na tebe, ty řadová špíno

Zobrazit celou diskusi