Farmářka ho chtěla znásilnit

Dagmar se netajila tím, že se do Farmáře přihlásila jen kvůli sexu. Už na prvním setkání strčila indiánovi Honzovi Pokornému (47) jazyk do pusy. Jenže její řádění skončilo. „Hned jsem jí nedopatřením zlomil dvě žebra. Kdyby se tak nestalo, asi by mě zničila a možná i znásilnila,“ přiznal Blesku farmář Honza, který se před týdnem oženil. Indián ale v televizi není nováčkem. Kromě reklam se už objevil v soutěži Hádej, kdo jsem! a nebo Hledá se máma a táta.

Panic šel na rande s kondomem od mámy

Prezentování Jirky Čočka (41) připomíná Hotel Paradise. Jirka je panic a sex chce až po svatbě. Jeho matka má ale jiný názor. Když odcházel na setkání se soutěžící, vtiskla mu kondom. Horší ale bylo, když mu Něrgešová vytopila žumpu. „Pak jí tam zakázali chodit,“ prozradil zdroj ze štábu.

Kuřata na černo

Jan Beran (35) o peníze nouzi nemá. Po natáčení ho čekalo nepříjemné překvapení. Na farmu mu zavítala kontrola. Zjišťovali, jestli nechová na černo kuřata. Po příchodu k němu na statek se ženy vášnivě hádaly, která půjde pryč. Údajně tam s ním nechtěla zůstat ani jedna.

Dluží na všechny strany

Standa Sekanina (59) si od žen prý napůjčoval peníze. „Půjčila jsem mu několik tisíc. Říkal, že je potřebuje, protože pobírá jen vdovský důchod. Jsem zvědavá, kdy mi je vrátí. Nejsem milionářka,“ řekla Blesku soutěžící z Farmáře. A prý nebyla jediná, Standa vytáhl tisíce z několika žen.

Sex s jiným farmářem

Michal Frič (19) je mladý, ale vyprahlý. V show se však předvedl jako svůdce. Jana, kterou indián vyřadil, skončila v jeho posteli. „Vyměnili si čísla a pak se spolu vyspali,“ řekl Blesku zdroj. Ostatní se zase předvedli jako vidláci. Zapomněli si s sebou vzít na noc v hotelu slipy i zubní kartáčky.

Fotogalerie
17 fotografií