Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hospůdka zavražděného místostarosty v exekuci: Dluhy nadělal jeho vrah

Autor: Ondřej Požár - 
25. září 2012
05:49

Hospůdka brutálně zabitého brněnského místostarosty Aleše Vytopila (†36) v Hrotovicích na Třebíčsku je v exekuci. Paradoxně za to mohou i dluhy předchozího provozovatele Filipa O. (38), obviněného z jeho vraždy!

Loni v září zastřelený Vytopil, jehož ranou z pistole do hlavy zřejmě popravila Filipova exmanželka Radka O. (46), totiž jen pár dnů před smrtí rozjel podnikání v hrotovickém Pepe Baru a Hospůdce na Ranči.

Provozovatelskou firmu založil s přítelkyní Pavlou A. (29), expartnerkou Filipa O. Ta po smrti milovaného místostarosty v obou podnicích působila se svým mladším bratrem Zdeňkem (22).

Politik dal 100 tisíc

„Vytopil krátce před vraždou do provozu baru a hospody nasypal přes 100 tisíc. Pavla to však sama nemohla finančně utáhnout a oba podniky musela opustit,“ řekl člověk, který zná hlavní postavy kauzy.

Na Hospůdku na Ranči je navíc uvalená exekuce kvůli dřívějším dluhům Filipa O. Ten je s exmanželkou Radkou O. od konce loňského listopadu ve vazbě, kde čelí stíhání za vraždu Aleše Vytopila.

Hlavu nenašli

Toho vylákali loni 9. září do Mariánského údolí. Po jeho usmrcení naložili tělo do auta, to Radka O. se synem zakopali v lese na Znojemsku. Mrtvole ale předtím uřízli hlavu a vyňali z ní smrtící kulku. Tu pak obviněná žena dokonce nosila na klíčích!

modavivien ( 25. září 2012 10:52 )

panasonik:no,tak to mě taky.

panasonic ( 25. září 2012 07:28 )

Valebnosti mě se chce blejt !

Zobrazit celou diskusi