Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uhranutí černou magií: Čarodějnici naletěly desítky lidí

Daniela Krejčová provozuje čarodějnické služby. Martin Remsa tvrdí, že ho uhranula.
Daniela Krejčová provozuje čarodějnické služby. Martin Remsa tvrdí, že ho uhranula.  (Autor: Blesk - Martin Sekanina)
Autor: Kateřina Kycltová, mokk - 
27. července 2012
06:17

Článek o Martinu Remsovi (40) z Rakovníka, kterého podle jeho tvrzení ovládá černá magie, vyvolal mezi čtenáři Blesku živou debatu.

Našli se dokonce další lidé, kteří čarodějnici Daniele Krejčové také naletěli. „Její černá magie mě ovládla natolik, že jsem vzal nůž a bodl svou tehdy těhotnou družku do břicha.“ Tak znělo přiznání Martina Remsy, které po jeho čtvrtečním zveřejnění v Blesku vyvolalo ostrou polemiku. „Nikdy nepochopím, jak může někdo věřit druhým lidem, že jim v něčem pomůžou , obzvlášť ve vztazích. Naivita lidi nezná hranice,“ napsal v diskuzi na Blesk.cz čtenář s přezdívkou abvydavatelstvi.

Do diskuze se však připojila i samotná věštkyně Daniela Krejčová. „Ráda bych s panem Remsou na konfrontaci, aby mi vysvětlil toho čtvrt milionu, který mi údajně zaplatil. Nebo jestli se opět spletl v částce, jako jak tvrdil, že se jeho přítelkyně bodla sama, a pak si vzpomněl, že ji vlastně bodl sám a já ho k tomu podle něho měla ovládnout černou magií. To mě dost pobavilo,“ psala Krejčová na Blesk.cz.

Podle internetové stránky www.podvody.net však existuje více lidí, kteří si na věštecké praktiky Daniely Krejčové stěžují. „Naposílala jsem peníze paní Daniele Krejčové, která má firmu na tajné vědy, na rituály. Neustále slibovala, že se bude brzy vyplácet a že mám jen ještě poslat peníze na další etapu. Takto to bylo pořád dokola, až z toho nakonec nebylo nic,“ popisuje svou zkušenost na internetu jedna z uživatelek stránek.

effyna ( 31. července 2012 08:41 )

Moje řeč, jako by doktoři, kteří mají také moc pomáhat lidem, to měli dělat zadarmo???

effyna ( 29. července 2012 22:22 )

zelena.karkulka ( 27. července 2012 23:44 )

tady se tiskne leccos

roko1971 ( 27. července 2012 23:20 )

Dobrý večer, jelikož jsem z Rakovníka a p. Remsu i jeho přítelkyni Žanetu Svobodovou dobře znám, vím že tento článek je založen pouze na lži p. Remsy a divím se Blesku.cz že toto vůbec otiskl. Je to člověk který žije pouze z podvodů.

adelinda ( 27. července 2012 16:41 )

Jaksi mne napadá- z čeho by pak žili, pokud by ten dar měli? Krdas to nedomyslel. Si myslím, že cena by měla být úměrná,třeba ve stovkách. Ne ovšem v tisících.

Zobrazit celou diskusi